Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μία ακόμα επιβεβαίωση για το μπλογκ μας

Προσπαθούμε, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα αλλά και προσοχή σε ότι γράφουμε, να ασχοληθούμε με θέματα του βόλει γυναικών και να ενημερώσουμε, όποιους ενδιαφέρονται, απο αυτό το μπλογκ.
Η ευθύνη είναι πια πολύ μεγάλη, αν σκεφθεί κανείς ότι πλέον, καθημερινά, μπαίνουν στο μπλογκ του βόλει γυναικών του Πορφύρα μας, τουλάχιστον 400 άτομα.
Το νούμερο είναι...μυθικό για ένα μπλογκ ομάδας, το οποία, μάλιστα, ασχολείται ελάχιστα με την γενικότερη ενημέρωση, αλλά, καταπιάνεται με εξειδικευμένα θέματα και αντιμετωπίζει την επικαιρότητα απο άλλη οπτική γωνία.
Μία ένδειξη της δυναμικής του μπλογκ ( συμβαδίζει με αυτήν της ομάδας μας ) είναι η επιβεβαίωση της αμέσως προηγούμενης ανάρτησης μας αλλά και η δικαίωση για τον αγώνα που κάναμε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, με την ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων.
Ξεκινά, επιτέλους, το πρωτάθλημα και ο ξεροκέφαλος Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Κουρίδης, κράτησε τον λόγο του καθώς πράγματι οι ομάδες δε θα πληρώσουν χρήματα ως έξοδα διαιτησίας.
Θα δοθούν τα χρήματα στους διαιτητές απο διευκόλυνση που θα γίνει απο τα μέλη του Δ.Σ. της   ΕΣΠΕΔΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ.
Εδώ, άλλωστε, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι είμαστε για να βοηθήσουμε και για να σχολιάσουμε αντικειμενικά και καλοπροαίρετα.
Στην ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ επισημαίνεται χαρακτηριστικά
'' Η κλήρωση των πρωταθλημάτων παμπαίδων-παγκορασίδων θα γίνει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΄Ενωσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην προσπάθεια να μην είναι ανακόλουθη η ΄Ενωση σε αυτά που έχει δεσμευτεί στα σωματεία με βάση τις υποσχέσεις της Ε.Ο.ΠΕ. ( η οποία είναι ανακόλουθη) η πληρωμή διαιτησίας του πρωταθλήματος για τη συμμετοχή της 1ης ομάδας θα χρηματοδοτηθεί με δανεικά χρήματα των μελών του Δ.Σ. της ΄Ενωσης''.

Σε ότι αφορά την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, απλώς, πέσαμε μία εβδομάδα έξω.
Και να ξέρετε κάτι.
Ο Πορφύρας κάνει αθλητισμό αλλά επειδή θέλουμε να πετύχουμε, είμαστε ικανοί να ασχολούμαστε όλη μέρα με το βόλει γυναικών και την ομάδα μας, ώστε η δουλειά να γίνεται ΣΩΣΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ, Πειραιώτικα.
Ενα ακόμα. Σε άλλο μπλογκ έγινε σχολιασμός ανάρτησης μου, χωρίς ονόματα και συγκεκριμένες αναφορές.
Ειναι ΥΓΕΙΑ η απόφαση του υπεύθυνου της Δραπετσώνας Γιώργου Κογκαλίδη να απαντήσει δημοσιοποιώντας τις θέσεις του, με πολιτισμό.
Και είμαι πολύ τυχερός που, έστω και αν δε συμφωνούμε σε όλα, συνεργάσθηκα μαζί του στην ΚΕΠ της ΕΟΠΕ , επί διοικήσεως Προσαλίκα, μετά απο δική του πρόταση, αλλά, ακόμα τυχερότερος που χάρις σε αυτόν πήρα το έναυσμα να στείλω την κόρη μου στο βόλει, επιλέγοντας βέβαια την ομάδα που ακολουθώ απο 7-8 χρονών στη Φρεαττύδα, τον Πορφύρα.
Γιώργο, ευχαριστώ για όλα.
Η διαφορετική προσέγγιση, εξάλλου, στο ίδιο θέμα, φανερώνει ότι οι ...βλαμμένοι που ασχολούνται, ακόμα, με το βόλει, ξοδεύουν και ξοδεύονται, πάνε δυό--δυό....

Ν.Δελαγραμμάτικας