Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η Φρεαττύδα και η Πορφυράρα μας, καμαρώνουν.....

Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο για την  ακρίβεια, να γράψουμε για αυτά που αισθανόμαστε, αυτά που ζήσαμε, όσα έκαναν τα μάτια να δακρύζουν, όσα είδαμε και χαρήκαμε απόψε στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, το ''Σαλπέας'', επειδή αυτά που νιώθουμε, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να αποτυπώνονται ΠΑΝΤΑ, με το ΚΥΡΟΣ, τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και την ΚΛΑΣΗ, μέσα και έξω απο τις γραμμές, της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε.
Η είδηση, λοιπόν, είναι ότι η ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα, ΑΠΟΨΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΚΟΣΜΟ, με το πάθος, τη θέληση της, την ορμή και την απόδοση της.
Ο Πορφύρας κέρδισε με 3-0 σετ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, την Ηλιούπολη ( αήττητη έως απόψε) και πέρασε πρώτος, 6 αγωνιστικές πριν απο το τέλος του πρωταθλήματος, της Α΄ΕΣΠΕΔΑ.
Με αυτή την επιτυχία του, ο Πορφύρας έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α2 Γυναικών, αλλά, μη ξεχνάμε ότι ακόμα έχουμε 6 παιχνίδια.
Το σπουδαιότερο απο όλα είναι ότι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ, ο αρχιτέκτονας της νίκης, ο προπονητής μας ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΝΤΑΣ και οι αθλήτριες της ομάδας μας, ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ, μαζί με τον συνεργάτη του Κώστα, τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΡΟΥΓΙΑΝΝΗ.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μετά απο τα μισά του πρώτου σετ, ο Πορφύρας, απέναντι σε μία ισχυρή  ομάδα και παραδοσιακή δύναμη του βόλει γυναικών, ήταν ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πήρε αδιαμφισβήτητα τους 3 βαθμούς.
Τα σετ ήταν 25-22,25-21 και 25-19, αλλά, το βασικότερο απο όλα είναι ότι ο Αθλητικός Ομιλος Φρεαττύδος Πορφύρας, ήταν απόψε μία ΟΜΑΔΑ που δε θα έφευγε απο το γήπεδο, αν δεν νικούσε.
Τα κορίτσια μας πίστευαν στη νίκη και η χημεία τους ήταν λες και είναι όλες απο τα σπλάχνα της ομάδας μας, απο τα Μίνι μας.
Για ποιά να πρωτογράψουμε ;
ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΕΣ.
Η Μίνα Τσαπούρη, που αγωνίσθηκε αν και χτυπημένη και με σφιγμένα δόντια,  το φώναζε ότι δεν άντεχε άλλη θλίψη στο κυνήγι της ανόδου στο οποίο έχει δώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον Πορφύρα εδώ και 6 χρόνια, η Αρτεμις Γκούρα έπαιζε κι εκείνη λαβωμένη, αλλά, ήταν επίσης συγκινητική, η Νίκη Μανωλάκου επιβεβαίωσε ότι αγαπά τον Πορφύρα, την ομάδα της γειτονιάς της και ξεδίπλωσε την κλάση της, η αρχηγός μας Βιβή Μπαλή, όχι μόνο πάλευε αλλά στήριζε και τις άλλες, η Αννα Μαρία Θεοχάρη ήταν και σε αυτό το παιχνίδι, το ΄΄ελάφι΄΄ μας, η Πέννυ Καράκου, σε κερδίζει  με την ενέργεια και το πείσμα αλλά και τη δίψα της για νίκη, η Τζο Δήμα απέδειξε και πάλι ότι είναι καταπληκτική  αθλήτρια, η Δήμητρα Γρηγορίου ήταν αλάνθαστη και ψύχραιμη, η Νίκη Κουτσιβίτη βοήθησε με τη συμμετοχή της, τα παιδιά απο την Ακαδημία μας, η Μαρία Δελαγραμμάτικα και η Στέβη Χαλβατζή ( με υψηλό πυρετό ) , ''έπαιζαν'' βοηθώντας όλες τις άλλες με τη ψυχή και την καρδιά τους και τέλος η Στέλλα Μουστάκη, που επέστρεψε στη δωδεκάδα του Πορφύρα μετά απο απουσία 4 μηνών λόγω της επεμβάσεως στους χιαστούς στο γόνατο της, δεν είναι μόνο ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, αλλά και  μία μεγάλη αθλήτρια.
Σας ευχαριστούμε γιατί εκτιμάτε και αναγνωρίζετε  την ΑΓΑΠΗ και το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ που παίρνετε απο το τμήμα βόλει του Πορφύρα.
Οι μάγκισσες Πειραιώτισες έγιναν απόψε μάγισσες που σαγήνευσαν, αποστόμωσαν, μάγεψαν, έπεισαν, κέρδισαν τους 500 θεατές που πλημμύρισαν το γήπεδο μας.
Θα γράψουμε και άλλα αργότερα και απο αύριο, αλλά, το ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ανήκει στην ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΣ, σε αυτούς τους αγνούς γονείς, στα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, στα κορίτσια των υποδομών μας, στα μέλη της Επιτροπής βόλει ( Κελέκος, Λιάρου, Δημητρίου ) που εδώ και 6 χρόνια, έχουν δώσει τα πάντα  για αυτή την ομάδα, αυτό το τμήμα, για την Πορφυράρα μας.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΩΣΤΟΣΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τσιμπινού--Μιχαήλογλου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) ΤΣΑΠΟΥΡΗ, ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΚΑΡΑΚΟΥ, ΓΚΟΥΡΑ, ΔΗΜΑ, ΜΠΑΛΗ, ΘΕΟΧΑΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗ, ΜΟΥΣΤΑΚΗ, ΧΑΛΒΑΤΖΗ, ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ( Λυκογιάννη ) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΚΑ, ΓΚΙΝΗ, ΜΠΑΛΤΑ, ΤΑΣΣΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΥ, ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ, ΠΟΓΚΑ, ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ,ΞΕΝΟΥ, ΒΡΟΥΛΟΥ.