Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αίτημα μετάθεσης της προτελευταίας αγωνιστικής


Προς ΕΣΠΕΔΑ


Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο μετάθεσης της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών η οποία έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012, καθώς ανάμεσα σε αυτή την αγωνιστική και την προηγούμενη θα έχει μεσολαβήσει μόλις μία ημέρα διαθέσιμη για προπόνηση αφού απο την Μεγάλη Τετάρτη ( 11/4) έως και την Τετάρτη του Πάσχα ( 18/4) τα γυμναστήρια θα είναι κλειστά το τετραήμερο απο 13/4 έως και 16/4, λόγω του Πάσχα.
Την Πέμπτη 12/4 δεν μπορεί να γίνει προπόνηση, την επομένη αγώνα και έτσι οι ομάδες θα πάνε στο επόμενο παιχνίδι τους με μία, μόνο, προπόνηση, την Τρίτη, την παραμονή των αγώνων.
Το γεγονός εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών, ειδικά μετά τη χαλάρωση των ημερών του Πάσχα ενώ είναι βέβαιο ότι κάτω απο αυτές τις συνθήκες προετοιμασίας δεν είναι δυνατό να παιχθούν αγώνες καθώς θα αλλοιωθεί η εικόνα ομάδων και πρωταθλήματος.
Ζητάμε τη μετάθεση όλης της αγωνιστικής για το Σαββατοκύριακο 21-22/4/2012.
Πάνω απο όλα είναι η υγεία των αθλητριών, όπως επίσης, βεβαίως, η φερέγγυα και σωστή εικόνα του πρωταθλήματος που δεν πρέπει να χαλάσει, ανεξάρτητα απο βαθμολογικά ή άλλα κίνητρα.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.
Κατανοούμε ότι υπάρχουν στενά χρονικά περιθώρια, αλλά, με πνεύμα συνεργασίας, νομίζουμε ότι είναι δυνατό να συντελεσθεί αυτή η μετάθεση, που αποσκοπεί στο κοινό καλό και αφορά το σύνολο των ομάδων.


Με εκτίμηση
Aπο το τμήμα βόλει γυναικών ΑΟΦ Πορφύρας