Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Στην τελική ευθεία η Κάρτα Μέλους

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την έναρξη κυκλοφορίας της Κάρτας Μέλους του τμήματος βόλει του Πορφύρα.
Η Κάρτα θα είναι ονομαστική και θα έχει ισχύ ενός έτους.
Θα έχει στην οπίσθια πλευρά της μία επιχείρηση εστίασης που μας προσφέρει μία δυνατή έκπτωση αλλά μέσα απο το μπλογκ μας και με ενημέρωση στα κινητά τηλέφωνα τους, οι κάτοχοι της θα έχουν πλήρη εικόνα για το σύνολο των προσφορών που θα είναι επιλεγμένες και θα αφορούν , κυρίως, είδη και δράσεις πρώτης ανάγκης.
Σκοπός της Κάρτας είναι η ταύτιση του κατόχου της με την ομάδα μας, γι αυτό και θα είναι ΠΟΡΦΥΡΑΣ αυτή η Κάρτα αλλά επιπλέον, θέλουμε να συνδεθούμε με όσους μας αγαπούν και με την τοπική κοινωνία με προσφορές και παροχές αλλά και ανταποδοτικότητα.
Τα έσοδα απο την Κάρτα θα χρησιμοποιηθούν για ανάγκες του τμήματος.
Μάλιστα, για λόγους διαφάνειας αλλά και λειτουργικότητας και ...αποκέντρωσης, οι εισπράξεις απο τις πωλήσεις θα είναι στα χέρια των εφόρων των τμημάτων υποδομών Αποστόλου, Τριανταφύλλου, Ζαννή ενώ στο τέλος κάθε μήνα θα αναφέρουμε, μέσα απο το μπλογκ, όπως κάναμε και με τα ημερολόγια που δώσαμε, πόσα χρήματα εισπράχθηκαν, πόσα ξοδεύθηκαν και που πήγαν.
Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι ότι με συμβολή του μέλους της Επιτροπής Βόλει Νάσου Δημητρίου, καλύφθηκαν τα έξοδα για το δημιουργικό και την εκτύπωση των καρτών αλλά και για τα μεταβλητά στοιχεία τους (τα ονοματεπώνυμα δηλαδή ) και σας δαβεβαιώνουμε ότι το ποσό που χρειάσθηκε, δεν είναι μικρό.
Επίσης, στο τέλος της σαιζόν θα διανεμηθεί στους εφόρους ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ κατάσταση με τα έσοδα και τα έξοδα ΟΛΟΥ του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα, ώστε να είναι σε θέση να λύνουν τυχόν απορίες.
Προφανώς, δεν έχουμε χρήματα.
Προφανώς, είναι ανόητοι αλλά κι επικίνδυνοι όσοι υποστηρίζουν ότι επειδή πήραμε μία χορηγία 2 ή 3 χιλιάδων ευρώ, που δε φθάνει ούτε για...ζήτω, λύσαμε τα προβλήματα του τμήματος και δεν έχουμε ανάγκη.
Προφανώς, έχουμε διάθεση να πολεμήσουμε και να προσπαθήσουμε, μαζί με τις αθλήτριες και τους προπονητές μας.
Προφανώς, εντέλει, αν θέλουμε να καμαρώνουμε την ομάδα,
όπως λειτουργεί απο την βάση μέχρι την κορυφή, πρέπει να παλέψουμε.
Οποιοι δε θέλουν να ακολουθήσουν, μπορούν απλώς να είναι συνεπείς στις τυπικές υποχρεώσεις τους και να ασκούν κριτική ανοικτά και όχι με φθηνές ατάκες της κακιάς ώρας.
ΕΔΩ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.
Η ομάδα μας είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Οταν αγαπάς κάτι, αξίζει να αγωνισθείς για να το υποστηρίξεις, να το βοηθήσεις.
Πάντα με εντιμότητα.


Ν.Δελαγραμμάτικας