Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πορφύρας--Ολυμπιακός την Κυριακή στο ''Σαλπέας''

Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανταποκρίθηκε ασμένως και με αμεσότητα στην  πρόταση που
του κάναμε κι έτσι η φιέστα ανόδου του Πορφύρα, την Κυριακή στις 7 μ.μ., στο ''Σαλπέας'', θα συνδυασθεί με το φιλικό παιχνίδι των γυναικείων ομάδων Πορφύρα--Ολυμπιακού.
Καλέσαμε τον Ολυμπιακό, με το σκεπτικό ότι θέλουμε να γιορτάσουμε την ιστορική άνοδο μας στην Α2 Εθνική κατηγορία με τη μόνη άλλη ομάδα βόλει γυναικών του Δήμου Πειραιά, η οποία αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία και παράλληλα, επίσης, έφερε τίτλο στην πόλη μας.
Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος στο βόλει γυναικών και του ευχόμαστε να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.
'' Ερχόμαστε με χαρά στο Σαλπέας, ώστε να χαρούμε με τη χαρά σας και να τιμήσουμε τον αγαπημένο συμπολίτη μας'' μας είπαν με ένα στόμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας των ''ερυθρολεύκων'' Νίκος Μαντούβαλος και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης.
Ο αγώνας θα γίνει σε 2 σετ.
Θα ακολουθήσει, μετά το τέλος του, βράβευση, απο τον Πορφύρα, στον Ολυμπιακό και τον προπονητή του και θα γίνει στη συνέχεια, η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος στον Πορφύρα, απο τον εκπρόσωπο της ΕΣΠΕΔΑ.
Πριν απο το παιχνίδι, θα αγωνισθούν σε παιχνίδι ενός σετ οι Κορασίδες και οι Παγκορασίδες του Πορφύρα, σε εσωτερικό αγώνα.