Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μπράβο Γιάννη....

Ενθαρρυντική εικόνα απολαύσαμε στο γήπεδο του Μίλωνα, το μεσημέρι, στο φιλικό ομάδας μας απο Παγκορασίδες και Μίνι με ομάδα Παγκορασίδων του Μίλωνα.

Μάλιστα, είδαμε πολύ καλά στοιχεία που αποτελούν προιόντα της δουλειάς του Γιάννη Τσουρουγιάννη στις Ακαδημίες, με την όποια συνεργασία και βοήθεια έχει.
Ο Γιάννης παρουσίασε σήμερα ομάδα απο 12 κορίτσια, απο τα οποία 4 ( Φαλιδέα, Υφαντή, Σταματίου, Καραμπάτου ) είναι τα μικρότερα απο το τμήμα των Παγκορασίδων, δύο ( Κουζίνη, Ζορμπά ) ουσιαστικά άρχισαν εφέτος το βόλει και άλλα 6 ( Παπαγιαννοπούλου, Αποστολάκη, Τσόρβα, Κουκομέλα, Βαλσάμη, Κονταράκη ) είνα Μίνι, με την πρώτη μάλιστα να παίζει μόλις απο τον Σεπτέμβριο.
Στα σετ που παίξαμε με τον Μίλωνα, πήγαμε πάρα πολύ καλά και τα παιδιά μας ΕΠΑΙΞΑΝ ΒΟΛΕΙ. Κυρίως μετά το δεύτερο σετ, γιατί στα 2 πρώτα ήταν φοβισμένα απο την πρωτόπειρη για τα πιο πολλά απο αυτά αίσθηση του χώρου σε συμμετοχή αγώνα 6 εναντίον 6.
Οι γονείς τους ευχαριστήθηκαν και απόλαυσαν προσπάθειες που δείχνουν ποιότητα και προοπτική.
Σκορ δεν κρατήθηκε. Ολα τα σετ να τα κερδίζαμε ή όλα να τα χάναμε, δεν έχει σημασία.
Αυτό που μετρά είναι ότι βλέπουμε τα παιδιά μας να ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Η άνοδος στην Α2 δε σημαίνει τίποτα αν δεν την αξιοποιήσουμε μέσα απο την υπεραξία που παίρνει η ομάδα απο τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές.
Ομάδα χωρίς παιδιά απο τη δική της παραγωγή, ίσον τίποτα....
Κι εμείς θα έχουμε ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Σήμερα ευχαριστηθήκαμε και μάλιστα πολύ.
Ειδικά απο την αγωνιστική άνοδο παιδιών μας που βρίσκουν ρυθμό, αποβάλλουν τον φόβο και θα έχουν λαμπρό μέλλον.
Ορισμένα άλλα παιδιά μας, καταλαβαίνουν τώρα την αξία της σοβαρότητας και βρίσκουν πάλι ρυθμό.
Και τα 12 παιδιά μας, μας χάρισαν χαμόγελα με ότι είδαμε απο αυτά.