Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πολύ καλή παρουσία απο τα Μίνι του Πορφύρα

Εξαιρετικές προσπάθειες, σοβαρότητα και συνέπεια απο τα 30 κορίτσια του τμήματος Μίνι με τα οποία πήρε μέρος ο Πορφύρας, σήμερα το πρωί, στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μίλωνας στο κλειστό γυμναστήριο του  στη Νέα Σμύρνη, με τη συμμετοχή Μίλωνα, Πορφύρα, Αργυρούπολης.
Τα παιδιά έπαιξαν σε αρκετούς αγώνες, πήραμε 12 νίκες κι είχαμε 12 ήττες, αλλά, το βασικότερο είναι ότι όλες οι ομάδες μας ήταν θαυμάσιες, έπαιξαν βόλει και απέδειξαν ότι προοδεύουν.
Ακόμα κι ένα δάκρυ αν ξεφύγει απο τα μάτια μας, γιατί χάσαμε, πάλι κάτι έχουμε κερδίσει.
Γιατί φαίνεται, στην πράξη πια, ότι αυτό με το οποίο ασχολούμαστε, το βλέπουμε πια με περισσότερη αγάπη, το πονάμε πιο πολύ και παράλληλα έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις απο τον εαυτό μας.
Η πρόοδος έρχεται σταδιακά και στο τέλος καμαρώνουμε για ότι έχουμε καταφέρει αλλά και για ότι έχουμε αλλάξει στη φιλοσοφία, στην κινητικότητα μας, στον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε.
Οταν είσαι μέσα στο γήπεδο, πάντα κερδίζεις, ποτέ δε χάνεις.
Χάνεις όταν απέχεις, όταν βυθίζεσαι στη δική σου νιρβάνα, όταν αρκείσαι σε όσα σε βολεύουν και δεν κάνεις προσπάθεια.
Δε θα φθάσουν όλα τα παιδιά στην Α1. Μπορεί να μη φθάσει και κανένα.
ΟΛΑ, ωστόσο, θα έχουν χαρεί τη διαδρομή και το ταξίδι μέσα στο γήπεδο, τη χαρά του παιχνιδιού, την εμπειρία να παλεύεις, να επιμένεις, να υπομένεις,  να απολαμβάνεις, να κλαίς, να γελάς, να χαίρεσαι, να λυπάσαι, να μην κρύβεσαι πίσω απο τίποτα και κανέναν, να μη ψάχνεις για δικαιολογίες, να είσαι σε κίνηση και να αγωνίζεσαι να περάσεις τα όρια σου.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Ν.Δελαγραμμάτικας