Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η λογική της φιέστας

Αναφορικά με ότι έχει σχέση με τη φιέστα ανόδου της γυναικείας ομάδας μας την Κυριακή 13 Μαίου στις 7 μ.μ.
θα ήθελα να γνωρίζετε ορισμένα θέματα.
Επειδή η κοινωνία περνά δύσκολες ώρες αλλά και γιατί πρέπει να λειτουργούμε πάντα με το ίδιο νοικοκυριό, χάρη στο οποίο φθάσαμε μέχρι εδώ κι έχουμε δημιουργήσει τις προοπτικές ώστε αυτό που πετύχαμε, να έχει συνέχεια, σχεδιάζουμε τη φιέστα με τα εξής δεδομένα.
ΟΣΑ θα προσφερθούν, θα έχουν αποκτηθεί είτε απο χορηγίες, είτε απο τον ρεφενέ των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα και τον σύλλογο. Γιατί, η επιτυχία της ομάδας βόλει είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ ΜΑΣ.
ΤΟ κόστος της εκδήλωσης θα είναι ελαχιστότατο. Γιατί δεν έχουμε και δεν περισσεύουν αλλά κι αν είχαμε, θα προτιμούσαμε να τα δώσουμε εκεί όπου πρέπει να πάνε. Και όπου θα πιάσουν τόπο.
ΤΑ ΦΡΟΥ--ΦΡΟΥ και τα αρώματα δεν τα πολυγουστάρουμε. Αυτό που, ωστόσο, θα κάνουμε μέσα απο την καρδιά μας θα είναι να τιμήσουμε τις αθλήτριες και τον προπονητή μας όπως και εκείνους τους ΠΙΣΤΟΥΣ χορηγούς μας, που βλέπουν ότι αξιοποιήσαμε σωστά τα χρήματα τους.
ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσουμε να προχωρήσουμε έτσι όπως σήμερα είμαστε.
ΧΡΗΜΑΤΑ δεν έχουμε, αλλά, αυτή η φιέστα μπορεί να μη ....μυρίζει αρώματα, αλλά, θα αναδύει μεράκι, αγάπη, οργάνωση, λαχτάρα και εξωστρέφεια.
ΚΑΙ αν καλοσκεφθεί κανείς ότι κρατάμε όρθιο και στιβαρό ένα τμήμα, σε καιρούς τόσο δύσκολους για όλους μας, ίσως, κρίνει ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει βοήθειας.
Η ΒΟΗΘΕΙΑ δεν είναι απαραίτητα υλική. Μία καλή κουβέντα, μία χρήσιμη ιδέα, μία έμπνευση, μία πρόταση, μία ειλικρινή παρέμβαση, συχνά, όταν είναι πηγαία, αξίζει πιο πολλά απο μία επιταγή με ατελείωτα μηδενικά...

Ν.Δελαγραμμάτικας