Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Για τις υποδομές μας

Η σημασία που δίνουμε στις υποδομές του τμήματος βόλει Γυναικών  του Πορφύρα είναι κυρίαρχη.
Οχι μόνο επειδή υπάρχει ποιότητα και πνεύμα συνεργασίας αλλά και γιατί εκτιμούμε ότι θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στην πολιτική και τη φιλοσοφία που ακολουθούμε πλέον.
Στον Πορφύρα θα παίζουν κορίτσια απο τον Πειραιά ( είτε γηγενείς είτε κάτοικοι της πόλης μας και των όμορων γειτονιών της )  και προοδευτικά θα ανεβαίνει ο αριθμός των παιδιών απο την Ακαδημία μας, που θα εντάσσονται στην πρώτη ομάδα.
Μετρά λοιπόν, σε μεγάλο βαθμό, η αποτελεσματικότητα κι η ορθότητα του  σχεδιασμού μας στο θέμα της Ακαδημίας, συνεπώς δε κι η επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το τεχνικό τημ.
Κλείνει αύριο η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος απο προπονήτριες και προπονητές για τα τμήματα Προμί, Μίνι και Παγκορασίδων.
Εχουμε λάβει, ήδη,  βιογραφικά απο, συνολικά, 10 άτομα, τα οποία κι ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση τους.
Θα μιλήσουμε με όλα μέσα στις επόμενες 7-8 ημέρες, χωρίς φυσικά να δημοσιοποιήσουμε ή να κοινολογήσουμε τα ονόματα τους και θα καταλήξουμε.
Η διαδικασία έχει ως εξής.
Η Επιτροπή Βόλει ( Κελέκος, Λιάρου, Δημητρίου, Δελαγραμμάτικας ) θα εξετάσει τις περιπτώσεις και θα συζητήσει εν συνεχεία με τους εφόρους των υποδομών ( Ζαννής, Τριανταφύλλου, Αποστόλου, Πολλάτος, Παπαγεωργίου ), ώστε να καταλήξουμε.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να ακολουθήσουμε αυτή την πρακτική, πιστεύουμε ωστόσο ότι μέσα απο τέτοια λειτουργία αποφεύγονται, κατά το δυνατόν, τα σφάλματα, ειδικά, όταν απο τα εν συνόλω 9 άτομα που προαναφέραμε, τα 7 υπήρξαν αθλητές κι έχουν τεκμηριωμένη άποψη.
Εάν σας φαίνεται ''πολύ σοβαρή'' η προσέγγιση μας, ας μη μας παρεξηγήσετε.
Δε θέλουμε να κριθεί ότι υπερβάλλουμε, απλώς, αισθανόμαστε ότι όλο το τμήμα πρέπει να δουλεύει για τις υποδομές , απο τις οποίες ζεί κι όχι οι υποδομές να δουλεύουν για τον καθρέφτη, που σήμερα είναι κι αύριο αλλάζει, θολώνει....
Καλό σας μεσημέρι.


Ν.Δελαγραμμάτικας