Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ουδείς βάζει μυαλό...

Τι κι αν ...γίνεται χαμός....
Τι κι αν έχουν ακουσθεί κανονιές απο την προηγούμενη σαιζόν, απο το 95% των ομάδων.
Τι κι αν η κοροιδία πήγε σύννεφο και στην τελευταία αγωνιστική περίοδο.
Το παπατζηλίκι και το ψέμμα συνεχίζεται.
Ουδείς κι ουδεμία βάζει μυαλό.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά, επιπλέον,  δημιουργούνται συνθήκες άνισου ανταγωνισμού, σε διάφορα επίπεδα.
Τάζουν πολλά, ζητούν περισσότερα, ο ένας κοροιδεύει τον άλλον και όλοι κι όλες είναι ευχαριστημένοι.
Εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά, είναι μετρημένες.
Ετσι, όμως, απλώς, χαλάει η εικόνα του χώρου,, όποιος προσπαθεί να είναι εντάξει--χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί πάντα να τα καταφέρνει---καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, η αναξιοπιστία γίνεται θεσμός, μιλάμε εντέλει για φρου φρου κι αρώματα, αντί να ασχολούμαστε με το παιχνίδι.
Το μόνο που θα ήλπιζα, σε αυτό τον τομέα, θα ήταν να σταματήσει η παραμυθολαγνεία.
Γιατί ειδικά τώρα, που έχουμε να διαχειρισθούμε πολύ μεγάλα προβλήματα  στην καθημερινότητα μας, τουλάχιστον, στο χόμπυ μας, σε αυτό που μας αρέσει, είναι πολυτέλεια να ξοδεύουμε χρόνο κι ενέργεια για να ασχολούμαστε με μπούρδες και με κουτοπόνηρους  που χαλούν την αισθητική μας, αλλά, παράλληλα, δημουργούν ...δεδομένα με το ψέμμα και την υποσχεσιολογία.
Στο βόλει του Πορφύρα έχουμε τα καλύτερα παιδιά και τις καλύτερες αθλήτριες.Οπως και τον καλύτερο προπονητή.
Συνεχίζουμε παρέα.
Με σύμμαχο την προσπάθεια μας να λέμε αλήθειες κι όχι  ψέμματα και με κοινή συνείδηση ότι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ να σκύψουμε πάνω απο την Ακαδημία μας, ώστε να της δώσουμε ώθηση, κίνητρα, πρότυπα.
Στη Φρεαττύδα, απλώς, ενδιαφερόμαστε για την ουσία και θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε το δικαίωμα να κοιτάμε όλες κι όλους στα μάτια.
Γιατί αν δεν περνάμε καλά ούτε στο βόλει, τότε, δεν αξίζει ο κόπος.

Ν.Δελαγραμμάτικας

Υ.Γ. Οικογένεια σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τόσο απλά. Και στα δύσκολα, στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ το ένα μέλος της προστατεύει το άλλο. Ετσι θα αντέξουμε στη λαίλαπα.
Υ.Γ. 2   Τα καλά λόγια δίνουν δύναμη που αξίζει πιο πολύ απο ένα τσουβάλι με χρυσάφι. Γιατί κι όταν θα χαλάσεις το χρυσάφι, δεν είναι βέβαιο ότι θα ακούσεις καλά λόγια. Ψεύτικα, ίσως....
Υ.Γ. 3  Ο Πεδουλάκης δήλωσε ότι στη ζωή του δεν έπαιξε, αλλά, αγωνίσθηκε. Ετσι θα επιβιώσουμε κι εμείς. Με τον ΑΓΩΝΑ.
Υ.Γ.4  Αφού αποφάσισε ο Αποστόλου να ασχοληθεί πάλι με το μπλογκ, το μόνο που μένει είναι να πάει για καφέ η παρέα της παράγκας...
Υ.Γ.5 Θύμιος Καρακατσάνης '' Η ζωή δεν είναι να την ευχαριστηθεις, αλλά, να τη διαβείς χωρίς να σκύψεις. Εγώ  δεν έσκυψα. Για αυτό και θεωρούμαι δύσκολος''.