Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τον Σεπτέμβριο η κλήρωση ;

Πιθανότατατα στις αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, ως προς τις αγωνιστικές που θα πραγματοποιηθούν, ανά ημερομηνίες.
Το πρωτάθλημα αναμένεται ότι θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου, αλλά, όλα ακόμα είναι ρευστά.
Μία ενημέρωση απο την πλευρά της Ομοσπονδίας θα βοηθούσε, έστω ως προς την πιθανολογούμενη ημερομηνία έναρξης , ώστε να γνωρίζουν κι οι προπονητές πότε θα αρχίσουν τη δουλειά με τις αθλήτριες.
Υ.Γ.1 Οταν λέμε ότι ενθαρρύνουμε τη χρήση του ποδηλάτου, στη χώρα της υπερβολής και του λαικισμού, εννοούμε ότι επιτρέπεται να κυκλοφορούν όπου να' ναι, περνώντας το κόκκινο ;
Στην Κοπεγχάγη έχουν ποδήλατα, αλλά, εκεί φρόντισαν πρώτα να φτιάξουν 375 χιλιόμετρα ποδηλατολωρίδων μέσα στην πόλη και 75 χιλιόμετρα αποκλειστικής κυκλοφορίας ποδηλάτων στο δρόμο.
Εδώ, περιμένουν πρώτα να σκοτωθεί ποδηλάτης και να πάει φυλακή οδηγός Ι.Χ. ή ταξί, ώστε να θυμηθούν ότι στη ζωή δεν αρχίζουμε απο το Ω αλλά απο το Α.
Υ.Γ. 2 Εσείς ρε παλληκάρια που βρίζετε, φτύνετε και χτυπάτε   τους  δημοσιογράφους, λες κι είμαστε όλοι ίδιοι ή είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σας, απλώς, σκεφθείτε ότι θα είχατε επβαρυνθεί με 5.000.000 ευρώ, αν δεν υπήρχαν δημοσιεύματα για το σκάνδαλο με την πρόθεση της Βουλής να δώσει ...εκλογικό επίδομα στους 1.350 υπαλλήλους της , απο 4.000 ευρώ στον καθένα.....Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τη σημασία της πληροφορίας και της γνώσης.
 Αλλά, τον δημοσιογράφο τον θέλετε φτωχό και ξευτιλισμένο για να τον ελέγχετε κι όταν βλέπετε τα ...αστέρια, τρέχετε και προσκυνάτε και κριτική κάνετε σε εμάς που δουλεύουμε σαν τα ζώα μέσα στο δρόμο....
Υ.Γ.3  Η συζήτηση μας με τον Πειραικό για συνεργασία είναι σε καλό επίπεδο και αν μη τι άλλο φανερώνει ειλικρινή διάθεση. Ακόμα και αν δεν τελεσφορήσει, κερδισμένοι θα είμαστε απο τη ροή και το ύφος των συνομιλιών.