Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ανοιχτή πρόσκληση

Το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του αθλήτριες απο την περιφέρεια ( γεννημένες το 1994 )  που έρχονται στο κέντρο, ώστε να σπουδάσουν στον Πειραιά ή την Αθήνα.
Αθλήτριες οι οποίες επιθυμούν να φορέσουν τη φανέλα του Πορφύρα και θέλουν να συζητήσουν με την ομάδα μας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους ( πάντα με την προυπόθεση, για την οριστικοποίηση της μετακίνησης,  της ανακοίνωσης των βάσεων απο το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να υπάρχουν σαφή δεδομένα ) στα τηλέφωνα 6972507479 και 6945026435, ώστε να πληροφορηθούν για τις ώρες και ημέρες προπονήσεων αλλά και για το που βρίσκονται τα 2 γήπεδα μας και πως μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Απαραίτητη διευκρίνιση.
Οικονομική αποζημίωση ΔΕΝ προσφέρεται.
Μπορούμε να εγγυηθούμε για το καλό κλίμα, την οικογενειακή ατμόσφαιρα, τον άριστο προπονητή, την ανθρώπινη συμπαράσταση και τον προαπαιτούμενο σεβασμό, αλλά, χρήματα  δε δίνουμε και ΚΥΡΙΩΣ δεν τάζουμε.
Οποιο παιδί θέλει να έλθει κοντά μας, για να αθληθεί με ασφάλεια σε μία οργανωμένη ομάδα και να γίνει καλύτερο, είναι καλοδεχούμενο.
Οποιο παιδί έχει άλλη λογική ή έρχεται απο οικογένεια με διαφορετική αντίληψη, μπορεί να πάει αλλού.
Εμείς έτσι κι αλλιώς έχουμε αγάπη κι ειλικρίνεια για όλα τα παιδιά.


Ν.Δελαγραμμάτικας