Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ειδησούλες...

Επειδή είμαστε στην κοσμάρα μας, ας δούμε ορισμένες ειδησούλες απο το βόλει του Πορφύρα και τον χώρο του βόλει γυναικών.
ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ πρόταση, μεταγραφικού χαρακτήρα απο τον Φοίνικα. Κάναμε την αντιπρόταση μας και περιμένουμε.
ΔΕΝ αποκλείεται να γίνει μία σύμπραξη μεταγραφικού χαρακτήρα και με έναν άλλον γείτονα, τον Πειραικό.Για τις Νεάνιδες.
ΕΚΕΙΝΟΙ που αποφάσισαν να κρατήσουν τους αυστηρούς περιορισμούς ηλικιών στο πρωτάθλημα Νεανίδων, να δούμε τι δικαιολογία θα βρούν για το κατάντημα με το αρνητικό ρεκόρ που θα σημειωθεί σε ότι έχει σχέση με τις συμμετοχές ομάδων στην ΕΣΠΕΔΑ αλλά κι αλλού. Πρόπερσι ήταν 18 οι ομάδες και πέρσι μειώθηκαν στις 12. Σας προβλέπω ότι εφέτος δεν πρόκειται να είναι πιο πολλές απο 8. Ξευτίλα και κατάντια, απο τη ξεροκεφαλιά, για να μην ανοίγουν τις ηλικίες απο την Ομοσπονδία.
Λες και το κάνουν επίτηδες. Κρίμα....
ΕΦΥΓΕ ο προπονητής της Θέτιδας Βούλας Ιωάννου. Ενδέχεται να τον αντικαταστήσει άλλος τεχνικός απο την ίδια κατηγορία. Η μήπως κι απο τον ίδιο Ομιλο της Α2 ;
ΤΩΡΑ που έσκασε η φούσκα και στο βόλει, άντε να δούμε πόσοι θα μείνουν στο τέλος....
ΓΙΑ τις υποδομές μας δεν έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους προπονητές και τις προπονήτριες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Καθυστερήσαμε, αλλά, το ζήτημα δεν είναι απλό και με 12ωρα στη δουλειά, δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να κάνεις ραντεβού.
Προπονητή ή προπονήτρια θέλουμε, όχι βρυκόλακα για μεταμεσονύχτιες συζητήσεις....
ΕΑΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ, σκεφθείτε ότι υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν σκοτούρες. Είναι όσοι έχουν φτιάξει τη δική τους παρέα στο Σχιστό. Το εύκολο είναι να τους ακολουθήσουμε. Το δύσκολο να παλέψουμε.
Πειραιωτάκια είμαστε ρε παιδιά, μη ξεχνάμε τι έχουν αντέξει οι δικοί μας, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, όταν στη Φρεαττύδα δεν πλησίαζαν οι ...μπρούκληδες, στα χάλια που ήταν. Ετσι, θα συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει κι εμείς να μείνουμε ζωντανοί, για τα παιδιά μας.

Ν.Δελ.