Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Κούφια λόγια...

Οι ερασιτεχνικές ομάδες λειτουργούν ...κατά λάθος. Μόνο επειδή υπάρχουν ορισμένοι θεότρελοι...
Η Πολιτεία , πέρα απο διάφορες μπούρδες που λέγονται, δεν βοηθά, αντίθετα μάλιστα, βάζει εμπόδια με τις αποφάσεις των οργάνων κι εκπροσώπων της.
Ο ΟΠΑΠ αγνοεί τη σημασία της λειτουργίας των ερασιτεχνικών συλλόγων.
Ο περίγυρος πιστεύει ότι ορισμένοι τύποι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και πάνε στο γήπεδο αντί για καφενείο, ή ότι βγαίνει και μεροκάματα, άλλοι φθάνουν στο σημείο να γελούν κουτοπόνηρα όταν τους λες ότι ασχολείσαι με γυναικεία ομάδα, επειδή ο καθένας βάζει στο μυαλό ( ;) του ότι θέλει.
Η ουσία είναι ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται περιορισμένη βοήθεια, αρκεί αυτή να δίδεται για συγκεκριμένους λόγους και με ξεκάθαρες προυποθέσεις.
Η δωρεάν διανομή αθλητικού υλικού ή η εξασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και η ομαδική ασφάλιση αθλητριών κι αθλητών, είναι δράσεις που μπορούν και πρέπει να γίνουν.
Με δυσκολία αλλά με νοικοκυριό και σύνεση, το τμήμα βόλει του Πορφύρα θα ζήσει.
Το θέμα είναι αν οι κόπανοι που μιλούν για τον αθλητισμό, όταν ζούν απο αυτόν και έχουν μάθει μόνο να παίρνουν κι όχι να φέρνουν ή να δίνουν, θα αποφασισουν, επιτέλους, να ασχοληθούν ΥΠΕΥΘΥΝΑ και να αφήσουν τις ηλιθιότητες και τις εκθέσεις ιδεών....