Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Για τις προπονήσεις μας

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα θα προπονηθεί απόψε στις 7 μ.μ. στο ''Σαλπέας''.
Επίσης, προκειμένου  να έχουν εικόνα τα παιδιά για τα ωράρια προπονήσεων που θα ισχύσουν εφέτος, ώστε να καθορίσουν ανάλογα τα μαθήματα στα φροντιστήρια, στην Ελλάδα της...δωρεάν παιδείας....
Οι προπονήσεις των Κορασίδων, απο την επόμενη εβδομάδα και για όλη τη σαιζόν, θα γίνονται Τρίτη και Παρασκευή στις 5.15, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, το Σάββατο πιθανότατα το πρωί και την Κυριακή, στην ώρα τους, στις 4 ή εναλλακτικά, το πρωί, ανάλογα με το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Οι προπονήσεις των Παγκορασίδων, απο την επόμενη εβδομάδα και για όλη τη σαιζόν, θα πραγματοποιούνται Δευτέρα και Πέμπτη, στις 5.15, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, το Σάββατο η προπόνηση θα γίνεται μετά τις 5 και την Κυριακή, όπως ήταν, το πρωί.
Το προαγωνιστικό τμήμα, το Σάββατο θα προπονείται το πρωί και την Κυριακή το μεσημέρι, σε ώρες που θα γνωστοποιηθούν στα παιδιά το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά, μπαίνει και τρίτη προπόνηση, μέσα στην εβδομάδα, ίσως και τέταρτη.
Και για αυτές τις δύο προπονήσεις, τα παιδιά θα ενημερωθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς, εξετάζουμε και τα σχολικά προγράμματα τους, με δεδομένο ότι σε αυτό το τμήμα πηγαίνουν παιδιά τόσο της Α΄Γυμνασίου όσο και της Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού και έτσι η σύνθεση είναι δύσκολη, αλλά, θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τα Μίνι θα έχουν προπόνηση το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή το μεσημέρι όπως και την Τετάρτη στις 5.15.
Η κατανομή των Μίνι θα γίνει την προσεχή Κυριακή, καθώς, ήδη, ζητήσαμε απο τα παιδιά και τους γονείς να μας πούν ποιά κορίτσια θα συνεχίσουν στο τμήμα μας, μετά απο την αρχική γνωριμία.
Συγγνώμη για το γεγονός ότι δε δίνουμε μεγαλύτερη περίοδο χάριτος, αλλά, εκτιμούμε ότι οι 2 εβδομάδες είναι αρκετές.
Αλλωστε, πρέπει να γίνεται σωστή δουλειά με όλα τα παιδιά , ώστε να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητες τους, να τα εκπαιδεύσουμε αθλητικά αλλά και να αποδείξουμε στους γονείς ότι αξίζει κάθε λεπτό απο τα 25 ευρώ της συνδρομής τους, η συνεργασία τους με το βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.