Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πορφύρας--Πετρούπολη 3-0 σετ

Με μόλις 6 αθλήτριες στο γήπεδο, εξαιτίας πολλών προβλημάτων με ασθένειες αλλά και λόγω των φροντιστηρίων των παιδιών, οι Νεάνιδες του Πορφύρα νίκησαν με 3-0 σετ απόψε στο ''Σαλπέας'' την Πετρούπολη που ηττήθηκε απόλυτα δίκαια.
Τα σετ ήταν 25-14, 26-24 και 25-20.

Οι αθλήτριες του Κώστα Γκούντα ήταν καταπληκτικές.

Οι Φρόσω Χατζηπέτρου, Εβελίνα Θαλασσινού, Κατερίνα Τσαβαρή, Διονυσία Παλημέρη, Μαριάννα Λάρου, Ανδρονίκη Πρίφτη έδωσαν ρεσιτάλ απόψε κι ήταν πράγματι άξιες για δυνατό χειροκρότημα.
Μία ιδανική εμφάνιση απο παιδιά που παλεύουν με πείσμα για την ΟΜΑΔΑ τους.
Την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει με 6 αθλήτριες, απο σειρά τραυματισμών τότε, το 2006 στην Ευρυάλη, στο πρωτάθλημα των Κορασίδων, είχαμε χάσει με 3-2 σετ, τώρα χαμογελάσαμε.
Μάλιστα, σε εκείνο το ματς , ουσιαστικά αγωνιζόμασταν απο ένα σημείο κι έπειτα με 5 παιδιά, επειδή η Θοδώρα Δημητρίου έπαιζε με πρόβλημα, μόνο για να μην αφήσει την ομάδα.
Η νίκη του Πορφύρα κόντρα σε μία ομάδα με παράδοση στις υποδομές, με τρία κλειστά γήπεδα στον Δήμο της για προπονήσεις, με παρουσία στα προηγούμενα 6 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, είναι σπουδαία και δείχνει πολλά για τη δουλειά και την αφοσίωση με την οποία προχωρά η ΟΜΑΔΑ μας.
Μπράβο στα παιδιά.
Κι οι 6 ήταν ΨΥΧΑΡΕΣ απόψε.
Σας ευχαριστούμε.
Μας χαρίσατε μία όμορφη βραδιά.

Ν.Δελ.