Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ενα ωραίο φύλλο αγώνα....

Ομορφο είναι κάθε φύλλο αγώνα που έχει την ομάδα σου νικήτρια. Αλλά, όταν παίρνεις για πρώτη φορά στο σπίτι ένα φύλλο αγώνα, πρόκρισης στην Β΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου μετέχει πλέον ο Πορφύρας, ε, είναι ακόμα καλύτερο....
Μπράβο στην ομάδα Γυναικών του Πορφύρα μας, που νίκησε απόψε στο Ιλιο την ομώνυμη ομάδα, που πρωταγωνιστεί στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ και προκρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε ποτέ στην ιστορία της για το Κύπελλο Ελλάδος.
Με αλλαγές και πειραματικό σχήμα στη σύνθεση μας, απο σεβασμό ασφαλώς προς τον αντίπαλο μας που έπαιξε κατά κύριο λόγο με την ομάδα του των Νεανίδων, ο Πορφύρας πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, σε έναν αγώνα όπου δώσαμε όσα έπρεπε ώστε να πάρουμε την επιτυχία.
Το Ιλιο ήταν πολύ καλό και επιβεβαίωσε ότι χτίζει το μέλλον του με σοβαρή και μεθοδική δουλειά στις υποδομές του.
Ο Πορφύρας περιμένει , πλέον, τον αντίπαλο του στην Β΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μη ξεχνάμε φυσικά κι ότι απο τις αθλήτριες μας που αγωνίσθηκαν απόψε, ορισμένες είχαν πλήρη συμμετοχή το περασμένο Σάββατο, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και φυσικά έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον παράγοντα ''κόπωση''.
Ολες, πάντως, είχαν καλή διάθεση, όλη η ομάδα έχει ξεπεράσει την ήττα απο τον Αστέρα κι είναι έτοιμη κι αποφασισμένη όσο ποτέ άλλοτε για τη συνέχεια, με πολύ καλή ψυχολογία.
Τα σετ ήταν 22-25,19-25 και 21-25.
Πολύ καλή η διαιτησία των Παπαδόγιαννη--Χλωρού.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Μουστάκη, Τσαπούρη, Μπαλή, Καράκου, Παντζαρτζίδου, Δελαγραμμάτικα.
ΙΛΙΟ ( Καλογερόγιαννης ) Καρβέλα, Γεωργιτσέα, Κούβαρη, Γιοβά, Καραχάλιου, Μπανάσιου Μ., Μπανάσιου Λ., Ζιώγκα, Χάλαρη, Κουτσοδημητροπούλου.