Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Το Κύπελλο Ελλάδος κι η κλήρωση του



 

Την ερχόμενη Τετάρτη 28/11 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της Β΄ φάσης του διευρυμένου Κυπέλλου ανδρών και γυναικών και τα ζευγάρια, καθώς και οι ομάδες που πέρασαν bye, προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.
 
Αφού έγινε γνωστό πως η κλήρωση της Β΄ φάσης γίνεται με απόλυτα γεωγραφικά κριτήρια, ξεκίνησε η διαδικασία από την οποία προέκυψαν τα εξής…
 
1η αγωνιστική Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΑΑΑ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ΑΕΚ, ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, Οδυσσέας Μεταμόρφωσης και ΑΕ Αμπελοκήπων. Και κληρώθηκαν να παίξουν ΑΠΣ Πήγασος-ΑΟ Παλλήνη και ΑΚ Ζωγράφου-ΑΣΠ Μεταμόρφωσης.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΔΑ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι ΑΟΠ Μοσχάτου, Φιλία Περάματος και Κυζικός Νέας Περάμου. Και κληρώθηκαν να παίξουν Ταταύλα-Δραπετσώνα.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΣΘ και της ΕΣΠΕΜ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Αριστοτέλης Σκύδρας, ΜΕΝΤ, ΑΜΣ Νέστωρ και Αίας Ευόσμου. Και κληρώθηκαν τα εξής ζευγάρια: ΧΑΝΘ-Ελπίς Αμπελοκήπων και Μακεδονικός-Φίλιππος Βέροιας.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΔΕ και της ΕΣΠΕΠ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Παναχαϊκή, Ερμής Πατρών και ΑΓΣ Ιωαννίνων, ενώ εξ ορισμού είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση οι Καλαμάτα 80 και Πίσαλις ΕΦΟΙ. Και κληρώθηκε το ζευγάρι: Κωστής Παλαμάς-Ερμής Ηγουμενίτσας.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στην ΕΣΠΕ Θρ. Αν. Μακ. ορίστηκε το παιχνίδι Έβρος Σουφλίου-Ορεστιάδα.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚΕΛ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι ΣΠΑ Καρδίτσας και ΑΣ Ασκληπιός. Και κληρώθηκαν να παίξουν ΕΑ Λαρίσης-Φθία Λαμίας.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚ, μετά από κλήρωση πέρασε bye η ομάδα του ΣΦΠ Χανίων και κληρώθηκαν τα ζευγάρια: ΟΠ Ρεθύμνου-ΟΦΗ και Άρης Γουρνών-ΓΕ Ηρακλείου.
 
1η αγωνιστική Β΄ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΑΑΑ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι ΑΣΠ Ίωνες, ΑΣ Παπάγου και ΓΣ Άργους. Και κληρώθηκαν να παίξουν ΑΕ Γκράβας-ΖΑΟΝ, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας-Αστέρας Αγίου Δημητρίου και Αγία Παρασκευή-Ένωση Βύρωνα.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΔΑ, μετά από κλήρωση πέρασε bye ο ΓΣ Πετρούπολη και κληρώθηκε το ζευγάρι Ένωση Ιλίου-Πορφύρας.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΣΘ και της ΕΣΠΕΜ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Νέα Γενιά, Ποσειδώνας Βέροιας και Ναύαρχος Βότσης. Και κληρώθηκαν τα εξής ζευγάρια: ΓΣ Γρεβενών-Αίας Ευόσμου και Νικητής του ΑΕΣΕ Αριστοτέλης/ΑΣΚ Λαγκαδά-Άρης.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΔΕ και της ΕΣΠΕΠ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Φιλαθλητικός Πρέβεζας και Ηρακλής Ιωαννίνων και κληρώθηκε το ζευγάρι: Παναχαϊκή-ΑΓΣ Ιωαννίνων.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στην ΕΣΠΕ Θρ. Αν. Μακ., μετά από κλήρωση πέρασε bye ο Ερμής Δράμας και θα παίξουν ΑΣΑ Έβρος-ΓΣ Δράμας.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚΕΛ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Ένωση Ελασσόνας, ΕΑ Λαρίσης, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός και Αργώ Βόλου. Και κληρώθηκαν να παίξουν ΑΟ Σουφλαρίων-ΓΣ Λαμία.
 
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚ, μετά από κλήρωση προέκυψαν τα ζευγάρια: Κύδων Χανίων-ΓΑΣ Μεσσαράς και ΓΕ Ηρακλείου-ΣΦΠ Χανίων.
 
Όσοι πέρασαν bye και οι νικητές των παραπάνω αγώνων, σε άνδρες και γυναίκες, θα μπουν στην κληρωτίδα της επόμενης φάσης στην κλήρωση που θα γίνει στις 29/11.