Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Χανιά--Πορφύρας 1-3

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην ιστορία του σε εθνική κατηγορία και μάλιστα στην περιφέρεια, πέτυχε ο Πορφύρας σε βάρος των Χανίων με 3-1 σετ στο κλειστό της κρητικής πόλης.
Ξεπεράσαμε τα προβλήματα απο την κόπωση της μετακίνησης, την ταλαιπωρία, τις απουσίες ( Α.Γκούρα, Παντζαρτζίδου ), τη διαιτησία, αλλά, επιπλέον, νικήσαμε μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή και θα κάνει μεγάλες ζημιές εφέτος.
Ο Πορφύρας ήταν παραγωγικός, προσαρμόσθηκε μετά το πρώτο σετ στις συνθήκες του αγώνα, λειτούργησε ως ομάδα, ήταν ψύχραιμος, απάντησε στην κακή διαιτησία με ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ, ήταν αυτός που έπρεπε, καθοδηγούμενος απο τον προπονητή--φίλαθλο του Πορφύρα Κωνσταντίνο Γκούντα.
Ολα πήγαν καλά σε αυτή την εξόρμηση μας στα Χανιά, θα θυμόμαστε για πάντα αυτό το ταξίδι, ελπίζουμε να προσθέσουμε πολλές καλές αναμνήσεις σε αυτή την αλυσίδα στην οποία βάλαμε απόψε τον πρώτο κρίκο.
Πολλά και μεγάλα λόγια δε χρειάζονται.
Η ουσία είναι ότι ο Πορφύρας, αν και....νεοφώτιστος, είναι εδώ για να πάει κόντρα στα πάντα κι όσο πιο πολλά εμπόδια συναντά, τόσο περισσότερο συσπειρώνετα
Ο κ. Καραπουλάκης κι η κ. Τραχαλάκη, δεν πρόκειται να κλέψουν τις εντυπώσεις και την προβολή απο τα κορίτσια του Πορφύρα και τον προπονητή τους, αλλά, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι προσπάθησαν πάρα πολύ στον αγώνα Χανιά--Πορφύρας στον οποίο σφύριξαν, ώστε να χάσουμε. Τι ντροπή....
''Σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη για τη διαιτησία, ήταν τραγική'' μας είπε μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος των Χανίων Γιώργος Παπαδάκης.
Εμείς δε θα γράψουμε ότι υπήρξε διαιτησία, αλλά, ότι δύο πρόσωπα που έχουν το σήμα των διαιτητών, ορίσθηκαν, σφύριξαν, κυνήγησαν όσο μπορούσαν τον Πορφύρα, αλλά, εντέλει δεν τα κατάφεραν να μας οδηγήσουν στην ήττα.
Τι κρίμα. Θα απογοητεύθηκε κόσμος και κοσμάκης....
Κατά σύμπτωση ( ;)  τα λαθεμένα σφυρίγματα σε βάρος μας πύκνωναν, όταν ο Πορφύρας προσπαθούσε να βρεί ρυθμό.
Ακούγαμε ότι στην Κρήτη γίνονται...μαγικά με τη διαιτησία, αλλά,  σήμερα ήταν εξωφρενική η κατάσταση και ήταν πολύ εύκολο να ''τσιμπήσουμε'' και να πάθουμε μεγάλο κακό.....
Τι έγινε ρε παιδιά, χαλάει τη μαγιονέζα ο Πορφύρας ;
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ( Γκούντας ) Μανωλάκου, Ν.Γκούρα, Μουστάκη, Καράκου, Μπαλή, Δήμα, Τσαπούρη, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Χαλβατζή.