Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Με ψηλά το κεφάλι

Η ομάδα Νεανίδων του Πορφύρα συνέχισε την παράδοση που έχουν δημιουργήσει την τελευταία πενταετία οι Γυναίκες του τμήματος βόλει του συλλόγου μας και έφυγε νικήτρια απο το γήπεδο του Αλίμου, μετά απο παιχνίδι με τους Τράχωνες.
Αυτή τη φορά, η νίκη ήλθε με 3-1 σετ σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο οποίο ο Πορφύρας τερμάτισε τρίτος στην βαθμολογία του Α΄Ομίλου, με τους ίδιους βαθμούς με τους Τράχωνες, με τα ίδια σκορ στα μεταξύ μας παιχνίδια ( 1-3 και 1-3 ) αλλά με υπεροχή του Πορφύρα στους πόντους.
Στο πρώτο ματς στο Σαλπέας, οι πόντοι ήταν 96-88 υπέρ των Τραχώνων και χθες ήταν 99-82 υπέρ του Πορφύρα.
Στη συνολική διαφορά, έχουμε 9 πόντους παραπάνω.
Ετσι, πήραμε κι εφέτος την τρίτη θέση στον Ομιλο μας, όπως και πέρσι, όταν άδικα αποκλεισθήκαμε απο το φάιναλ φορ, μόνο, επειδή έγιναν τα γνωστά....μαγικά της παρατυπίας και της συμπαιγνίας...
Χθες, ο Πορφύρας ήταν πολύ καλός και έδειξε ότι έχει συνέχεια, με πλούσιο ταλέντο, κυρίως, με σωστή νοοτροπία και με προσωπικότητα.
Γενικά,πάντως, έγινε ωραίο παιχνίδι στο οποίο κι οι Τράχωνες έδωσαν ότι μπορούσαν κι οι θεατές απόλαυσαν εξαιρετικές προσπάθειες.
Στο τρίτο σετ, οι Τράχωνες προηγήθηκαν 24-20 ενώ το σκορ στα σετ ήταν 1-1, όμως, ο Πορφύρας αντέδρασε κι επικράτησε με 26-24.
Τα σετ ήταν 16-25,25-23,24-26 και 17-25.  
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Χατζηπέτρου, Θαλασσινού, Τσαβαρή, Παλημέρη, Λιάρου, Α.Πρίφτη,  Κουζίνη, Ε.Πρίφτη.