Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Για τους φίλους της Νάξου

Οι φίλοι του Πανναξιακού οι οποίοι σκοπεύουν--κι είναι καλοδεχούμενοι, με αγάπη και θετική διάθεση---να έλθουν απόψε στο ''Σαλπέας'' για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου Πορφύρα--Πανναξιακού, στις 21.45, μπορούν να μετακινηθούν στο γήπεδο μας ως εξής.
ΜΕ Ι.Χ.  Το γήπεδο είναι στο τέρμα της Ακτής Ξαβερίου, δίπλα στην εκκλησία Ζωοδόχο Πηγή, στο Λιοντάρι του Πειραιά, λίγο μακρύτερα απο το κτίριο της Παγόδας του ΟΛΠ. Χώρος για πάρκινγκ υπάρχει απέναντι απο το γήπεδο και στα γύρω στενά.
ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Εξω απο το γήπεδο μας κάνουν τέρμα πολλά λεωφορεία. Τα βασικότερα είναι εκείνα των γραμμών Πειραιάς--Βούλα, Πειραιάς--Νέα Σμύρνη, Πειραιάς--Ομόνοια, Πειραιάς--Σύνταγμα.
ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ Μπορείτε να κατέβετε στον τερματικό σταθμό της γραμμής του ηλεκτρικού, στον Πειραιά κι απο εκεί, περνώντας στο απέναντι πεζοδρόμιο, να αναζητήσετε, στις στάσεις που υπάρχουν εκεί, λεωφορεία τα οποία κατευθύνονται προς το γήπεδο. Εξυπηρετούν επίσης τα λεωφορεία Προφήτης Ηλίας--Βώκος, Πειραιάς--Αγία Σοφία και Πειραιάς--Καλλίπολη, ώστε να αλλάξετε λεωφορείο στο Δημοτικό Θέατρο.
ΜΕ ΤΑΞΙ. Θα βρείτε εύκολα για να έλθετε. Θα πρέπει να καλέσετε ραδιοταξί για να φύγετε, γιατί το βράδι δεν κυκλοφορούν ταξί στην περιοχή και μάταια θα περιμένετε στο κρύο. Γραφείο  ραδιοταξί υπάρχει πίσω απο το γήπεδο.  
Πραγματικά λυπούμαστε για την ταλαιπωρία φιλάθλων που θα έλθουν απο άλλες περιοχές,ε κτός Πειραιά, αλλά, δυστυχώς, δεν υπήρχε άλλη ώρα για να παίξουμε.
Ουσιαστικά, όπως ο Πανναξιακός έτσι κι εμείς, είμαστε φιλοξενούμενοι σε αυτό το γήπεδο και παίζουμε όποτε υπάρχει διαθέσιμη ώρα.
Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε τον Πειραικό που μας έδωσε την προπονητική ώρα του και καταφέραμε να κάνουμε χθες μία σωστή προπόνηση.....