Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστούμε

Ο αγώνας της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα με την Εθνική Αιγύπτου, πραγματοποιήθηκε μόνο χάρη στη συμβολή των διαιτητών Γεωργάκη--Κουτσούλα--Σιδέρη.
Ειδικά μάλιστα η κα Γεωργάκη, μέσα σε λιγότερα απο 1 χρόνο, έχει βελτιωθεί τόσο πολύ ώστε υπόσχεται ότι θα γίνει πολύ καλή διαιτητής, πρώτης σειράς.
Καλά, για τον κο Κουτσούλα, είναι δεδομένο ότι είναι μέσα σττους καλύτερους  στην Ελλάδα.
Κι είναι  σπουδαίο για τον Σύνδεσμο μας ότι έχει στο δυναμικό του αρκετούς καταπληκτικούς διαιτητές, οι οποίοι είναι και σπουδαίοι άνθρωποι, παιδαγωγοί αλλά και σωστοί στη συμπεριφορά τους.
Ευχάριστο είναι ότι, συνολικά, μάλιστα, το επίπεδο της διαιτησίας είναι υψηλότατο και στην Α2 Εθνική Γυναικών κι αξίζουν μπράβο σε όλους τους Συνδέσμους για τον αγώνα που κάνουν τα μέλη τους, με τις κακές στιγμές να είναι κι αυτές, για όλους, μέσα στο πρόγραμμα.
Τα λάθη, άλλωστε, είναι πάντα αποδεκτά.
Οι εγωιστικές συμπεριφορές είναι εκείνες που ενοχλούν. Κι οι μονομανίες.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Γιάννη Τσιμπινό, Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιάς, για την αρωγή του και τον συγχαίρουμε για το επίπεδο, την ευπρέπεια και το ήθος των μελών του.
Οπου, βέβαια, υπάρχουν εξαιρέσεις, θα τις κουβεντιάζουμε, δημόσια, αλλά, με την αίσθηση ότι έτσι θα βοηθήσουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η καλύτερη διαιτητής, φυσικά, θα είναι η Σέβη Χατζηπέτρου. Η αθλήτρια του Πορφύρα που αποχώρησε απο την ενεργό δράση, στα 20 της, καθώς προτίμησε τη διαιτησία, είναι η δεύτερη απο την ομάδα μας που παίρνει το σήμα. Προηγήθηκε η Γεωργία Σπανού.
Μόνο, Σέβη, αν ορισθείς σε αγώνα μας, μη μας παίζεις όπως η Γεωργία.
Κάνε μου τη χάρη μη με συγχύζεις και μπήκα σήμερα στα 50, σε επικίνδυνη ηλικία......

Ν.Δελ.