Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ενα ιστορικό φύλλο αγώνα

Η ταυτότητα του πρώτου εντός έδρας αγώνα του Πορφύρα στο Κύπελλο Ελλάδος βόλει Γυναικών.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ--ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 0-3 σετ
Σετ 21-25, 16-25, 14-25
Διαιτήτευσαν Πρέντζας ( άριστος ), Μ.Οικονόμου ( με σφάλματα που δεν επηρέασαν και μπορεί να τα αποφεύγει, με καλές ωστόσο προοπτικές στη διαιτησία ).
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Μανωλάκου, Μπαλή, Μουστάκη, Τσαπούρη, Δήμα, Καράκου, Ν.Γκούρα, Παντζαρτζίδου, Α.Γκούρα, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ( Δερμάτης--Τουρσούγκας ) Μουτζουρίδου, Χατζηνικολάου, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Σιώρη, Κακουράτου, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Σέργη, Φάρκωνα, Λάιου, Σκούνα.


Καλά να είμαστε να το ξαναζήσουμε, με την ευχή την άλλη φορά να τα πάμε καλύτερα κια να είμαστε στο ραντεβού των 16, όπου βρέθηκε ο Πανναξιακός.
Καλό ξημέρωμα.
Αρχίζει μία άλλη ημέρα.
Ο αγώνας για να είναι όσο γίνεται καλύτερη η ομάδα μας, που είναι πρώτη στον Ομιλο της στην Α2 Εθνική, συνεχίζεται με το ίδιο κέφι, έστω κι αν πιστεύουμε ότι αξίζαμε απόψε κάτι καλύτερο, αν είχαμε διάρκεια στην πολύ καλή παρουσία του πρώτου σετ.
Με τα ''αν'' όμως, στον αθλητισμό δεν ζείς και πάνω απο όλα, δεν προχωράς και δε μαθαίνεις.
Πάμε λοιπόν, να γίνουμε, σε όλα, καλύτεροι.
Η αθεράπευτη τρέλα, είναι ζωντανή.
Αλλωστε, οφείλεις να αναγνωρίσεις ότι δε συνεχίζεις όχι, επειδή απαραίτητα εσύ φταίς, αλλά, γιατί ο άλλος, που προχωρά, έπαιξε πιο καλά απο εσένα.
Περιμέναμε ότι στο δεύτερο και στο τρίτο σετ θα είχαμε περισσότερο ανταγωνιστική παρουσία, αλλά, στηρίζουμε και συνεχίζουμε.