Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η σοβαρότητα έφερε τη δεύτερη θέση

Με σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι και πρακτικό πνεύμα αλλά και με εξαιρετική ψυχολογία μετά απο την τελευταία ανάκαμψη, η ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα νίκησε στον Κορυδαλλό την Αρτέμιδα με 3-0 σετ κι έτσι είναι, πλέον, δεύτερη στην βαθμολογία του Β΄Ομίλου με 3 βαθμούς διαφορά απο τους πρωτοπόρους Ιωνες.
Στον πάγκο της ομάδας μας ήταν και πάλι, γερός και δυνατός, ο προπονητής μας Κωνσταντίνος Γκούντας, στον οποίο ευχόμαστε να ξεπερνά, πάντα, κάθε  πρόβλημα υγείας που τυχόν θα αντιμετωπίσει στη ζωή του.
Ο Πορφύρας, στην πρώτη παρουσία του σε εθνικές κατηγορίες, κέρδισε με το σπαθί του τα όμορφα λόγια απο τους φιλόξενους γηπεδούχους, στους οποίους ευχόμαστε ότι καλύτερο, καθώς, δε ξεχνάμε ποτέ τους δεσμούς γειτονίας και τα ωραία παιχνίδια μας.
Τα σετ ήταν 15-25, 16-25, 17-25 και ο αγώνας διήρκεσε 59 λεπτά.
Η ομαδική παρουσία του Πορφύρα, η συνεργασία κι η διάθεση να φύγουμε χωρίς απώλειες απο τον Κορυδαλλό, απέδωσαν, ως συνδυασμός, τα μέγιστα.
Η Αρτεμις είναι νεανική, αλλά, έχει επίσης τις έμπειρες Αρβανίτη και Καραθανάση στη δύναμη της και αναμφίβολα αποτελεί μία ομάδα που θα κάνει τη ζημιά, αν δεν την αντιμετωπίσεις με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.
Στις ατομικές αναφορές αυτού του παιχνιδιού, απλώς, θα αναφέρουμε--αν κι όλες όσες έπαιξαν ήταν το ίδιο καλές και χρήσιμες---την Βιβή Μπαλή, την Νόβη Γκούρα, την Μίνα Τσαπούρη που ήταν ιδιαίτερα θετικές, όπως και στην προπόνηση της Παρασκευής αλλά και την Μαρία Παντζαρτζίδου, η οποία μακάρι να πάρει ''βαθμό άριστα'' και στα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπως στο βόλει....
Ευχαριστούμε την Αρτέμιδα Κορυδαλλού για τη ζεστή κι ειλικρινή συμπεριφορά.
Πάντα μαζί θα΄μαστε.
Αριστη η διαιτησία των πολύ καλών Πειραιωτών διαιτητών Χαρακίδα και Τσάκα.
ΑΡΤΕΜΙΣ ( Ζουπάνος ) Καραθανάση, Αρβανίτη, Μερκούρη, Αργυρίου, Παγώνη, Θεοδωρίδου, Καραχάλιου, Τεντζέρη, Δασκάλου, Τάσσιου, Παναγοπούλου, Μασουρίδη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ  ( Γκούντας ) Μουστάκη, Μανωλάκου, Παντζαρτζίδου, Μπαλή, Ν.Γκούρα, Α.Γκούρα, Δήμα, Τσαπούρη, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου.