Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μία πρώτης τάξεως αναγνώριση....

''Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε για τους ανθρώπους του ΑΟΦ Πορφύρας για την άψογη φιλοξενία τους και την εν γένει συμπεριφορά τους. Τους ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα, και επιφυλασσόμαστε να τους ανταποδώσουμε την υπέροχη φιλοξενία τους.
Είναι πολύ σημαντικό στις εποχές που ζούμε όπου δύσκολα βρίσκει κανείς ανθρώπους με αρχές και αξιοπρέπεια, να υπάρχουν παραγοντες στο βόλλεϋ με το ήθος του Κυρίου Δελαγράμματικα και του Κυρίου Κελέκου. Μας δίνουν και εμάς δύναμη να συνεχίσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις αυτό που με τόσο κόπο χτίζουμε τόσα χρόνια!''
Αυτό το κείμενο αναρτήθηκε στο σάιτ της ομάδας βόλει Γυναικών www.aeapvolley.gr, μετά τον αγώνα Πορφύρας--Αγία Παρασκευή 1-3.
Δεν έχουμε ανάγκη, δεν την έχουμε επιδιώξει ( αντιθέτως, είναι δεδομένο και γνωστό, ότι την αποφεύγουμε...) την προβολή, ούτε είμαστε Νάρκισσοι ή αυτάρεσκοι.
Απλώς, αυτά τα λόγια, τα έχουμε ως Ευαγγέλιο και αποτελούν βάλσαμο για τη ψυχή μας, με όσα έχουμε ακούσει και με όσα πρέπει να αντιμετωπίζουμε.
Νομίζουμε ότι έχει τη  χρησιμότητα της αυτή η αναπαραγωγή καταγραφής απόψεων της Αγίας Παρασκευής, που είναι, άλλωστε, στα εθνικά πρωταθλήματα πολύ πριν απο εμάς.
Ευχαριστούμε.
Κι αυτά τα εγκώμια αντανακλούν σε ΟΛΟ τον σύλλογο ΑΟΦ Πορφύρας και στη Διοίκηση του συλλόγου μας με ηγέτη τον Πρόεδρο Κανάκη Τσιριγωτάκη και τα χαρίζουμε στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Τουλάχιστον, να ξέρουν, όσοι δεν το έχουν καταλάβει ή ακόμα δε μας έχουν γνωρίσει, που τα φέρνουν.
Αυτή η αναγνώριση της προσπάθειας και της συμπεριφοράς, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ειδικά όταν έχεις νιώσει, χίλιες φορές, να σφίγγεται το στομάχι απο πίκρα, πίεση  και στεναχώρια.....
Απο όλο αυτό το παίδεμα, κάτι θα μπορέσουμε, στο τέλος, να αφήσουμε για τα παιδιά, τον αθλητισμό και την γειτονιά μας.
Με ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ, πάνω απο όλα.