Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πύρρειος νίκη για τον Πορφύρα

Η ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα νίκησε στην Κρήτη την ομάδα της Μεσσαράς με 3-2 σετ, αλλά, αυτή ήταν μία Πύρρειος νίκη, καθώς, αφήσαμε πόντο απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, που πανηγύρισε έτσι τον πρώτο πόντο της στο πρωτάθλημα.
Καθοριστική για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος και των συνθηκών που το απέφεραν, ήταν η διαιτησία των Καραπουλάκη, Τροχαλάκη, διιατητικό δίδυμο στο οποίο θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτηση μας.
Θυμίζουμε ότι είχαμε εκφράσει ζωηρά παράπονα για τις αποφάσεις αυτών των δύο διαιτητών στον αγώνα Χανιά--Πορφύρας 1-3 σετ, αλλά, με απορία μας είδαμε ότι, αν κι είχε δημιουργηθεί σχετικός θόρυβος, ορίσθηκαν και πάλι ακριβώς οι ίδιοι. Δεν είναι, τουλάχιστον, παράδοξο ή μήπως όχι ; 
Ο Πορφύρας υποχρεώθηκε να αγωνισθεί χωρίς τον προπονητή του Κώστα Γκούντα στον πάγκο, με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει αιφνίδιο πρόβλημα υγείας, το οποίο, ασφαλώς, θα ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι και πάλι κοντά μας, μέσα στις επόμενες ημέρες.
Χρέη παίκτριας--προπονήτριας εκτέλεσε η αρχηγός μας Νίκη Μανωλάκου, την οποία ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την βοήθεια της.
Τα σετ ήταν 17-25,25-20, 12-25, 25-20 και 5-15.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ. Μανωλάκου, Μουστάκη, Δήμα, Ν.Γκούρα, Μπαλή,.Καράκου, Παντζαρτζίδου, Α.Γκούρα, Τσαπούρη, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου.