Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό είναι το κέρδος....

Το μεγαλύτερο κέρδος δεν αφορά τη νίκη του Πορφύρα σε βάρος των Χανίων, αλλά, την παρουσία στην ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ εξέδρα του ''Σαλπέας'', 70 αθλητριών απο τις υποδομές του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Ηταν εκεί, κοντά στην γυναικεία ομάδα μας, πολλά κορίτσια απο την Ακαδημία μας, κυρίως, τα Μίνι, οι Παγκορασίδες αλλά κι οι Κορασίδες.
Οι φωνούλες τους, η υγεία που βγάζει αυτή η ατμόσφαιρα, η προοπτική όπως κι η δυναμική της ομάδας μας, η συνέχεια που είναι φανερό ότι θα υπάρχει, η αγάπη στα πρότυπα που δημιουργούνται, η ικανοποίηση για το γεμάτο γήπεδο, η αφοσίωση των γονιών, η συνεργασία που φέρνει και τα αποτελέσματα, το ήθος και το ύφος, φέρνουν την ελπίδα και την ευχαρίστηση.
Οταν οι φιλοξενούμενοι κι οι διαιτητές ...χαζεύουν την εξέδρα μας, τότε, νιώθουμε ότι έχουμε πάρει έναν τίτλο τιμής, για ότι ονειρευθήκαμε όταν ξεκινούσαμε με την Τασούλα Λιάρου, τον Νάσο Δημητρίου και τον Βαγγέλη Τζερεφό, πάντα παρέα με τον Μανώλη Κελέκο και τώρα με ΤΟΣΟΥΣ καταπληκτικούς ανθρώπους που έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους στο βόλει του Πορφύρα και τρέχουν για αυτό, δίνοντας τα πάντα, κάνοντας πιο πολλά απο όλους.