Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ολοι το Σάββατο στην Ημερίδα Ζωής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ--ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ—Η


Το τμήμα Βόλει Γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας διοργανώνει το Σάββατο 13 Απριλίου, απο τις 11.30 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ., Ημερίδα Ενημέρωσης, Πρόληψης κι Αντιμετώπισης Αθλητικών Κακώσεων, Διαχείρισης Παθήσεων που απασχολούν αθλούμενους—αθλούμενες και Διαχείρισης Αγχους.
Η Ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, στο τέρμα της Ακτής Ξαβερίου, στον Πειραιά, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Παναγιώτης Σαλπέας’’.
Για την παραχώρηση του χώρου, ευχαριστούμε θερμά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεβασμιότατο κ.Σεραφείμ, τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Πειραιώς καθώς και τον Πατέρα Νικόλαο.
Στην Ημερίδα θα μιλήσουν , ο Χειρούργος-0ρθοπεδικός κ.Γιακουμής, η Παιδοψυχολόγος κα Στρουμπούλη κι ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντής, εξειδικευμένος, διασώστης κ.Βαλασιάδης.
Η παρουσία και συμμετοχή όλων όσοι ασχολούνται, άμεσα ή έμμεσα, με τον αθλητισμό, είναι αναγκαία, με δεδομένο ότι οφείλουμε, πριν από οτιδήποτε άλλο, να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να προφυλάσσουμε τα πρόσωπα για τα οποία έχουμε ευθύνη κι αγάπη, απ’ ότι μπορούμε να αποφύγουμε και να προλάβουμε.
Αυτή η δράση αποτελεί την πρώτη απο όσες θα ακολουθήσουν απο το τμήμα βόλει Γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, έως το τέλος Ιουνίου, στο πλαίσιο της προσφοράς του στην κοινωνία του Πειραιά, που το στηρίζει, άλλωστε, παντοιοτρόπως.