Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

Επειδή, κάτι χρωστάω, σχετιικά με το τι σημαίνει για τον Πορφύρα, που ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ, η έκφραση ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, πάμε να δούμε τη δική μας εκδοχή.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να είμαστε μία ομάδα--οικογένεια, γιατί το ίδιο ενδιαφέρον δείχνουμε για την πιο σημαντική έως την πιο άπειρη αθλήτρια μας, ανεξάρτητα απο ηλικία, χρησιμότητα, προοπτική.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να καμαρώνουμε γιατί η ομάδα μας κέριδσε ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ότι κατάφερε εφέτος.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να χαιρόμαστε γιατί δε χρειάζεται να αποδειχθεί ότι κάνουμε λάθος κι ότι παραβαίνουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, ώστε να συσπειρωθούμε. Πάντα συσπειρωμένοι είμαστε.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να λέμε ότι δεν ανεβήκαμε κατηγορία αν και κερδίσαμε τον πρώτο δύο φορές.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βρούμε τι  κάναμε λάθος, αλλά, προφανώς, μπορούμε να μιλάμε....
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αισθανόμαστε ότι υπηρετούμε την ομάδα της γειτονιάς μας, η οποία αντιπροσωπεύει ότι αγαπάμε πιο πολύ, μετά τους δικούς μας ανθρώπους.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να καμαρώνουμε ότι πάμε με το σταυρό στο χέρι, χωρίς να αδικούμε ενσυνείδητα και φυσικά δίχως να λέμε ψέμματα και να τάζουμε παραμύθια.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να είμαστε υπερήφανοι, γιατί  αντέχουμε την αδικία, την υποκρισία, την κοροιδία, την προχειρότητα, την ανευθυνότητα, τον ερασιτεχνισμό, την κουτοπονηριά.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να λέμε ότι αισθανόμαστε και πιστεύουμε κι ας είμαστε ΜΟΝΟΙ κι ας τσιτώνουμε τους άλλους.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να περιμένουμε, να υπομένουμε, να σχεδιάζουμε, να οικοδομούμε πάνω στην αλήθεια, με όσες κι όποιες δυνάμες έχουμε.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να νικάμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φωνάζουμε ότι  μέχρι το τέλος, θα πολεμάμε με τις δικές μας αξίες και με έμφαση στην παρουσία μας σε υψηλό επίπεδο ΜΟΝΟ με Πειραιώτισες αθλήτριες και με φροντίδα για την Ακαδημία μας.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ κι αντέχουμε να είμαστε ενοχλητικοί.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε πρωταθλητισμό εδώ και 6 συνεχόμενα χρόνια, αντέχοντας και δημιουργώντας.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να μιλάμε. Αλλοι δεν μπορούν.