Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αυριο το τουρνουά Μίνι Βόλει του Πορφύρα

Απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αύριο, Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στο ''Σαλπέας'', τόσο στο κυρίως γήπεδο όσο και στο προπονητήριο, το τουρνουά Μίνι Βόλει που διοργανώνει ο Πορφύρας με την αρωγή του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά ( ευχαριστίες στον κ.Σιγάλα και στον κ.Θεοδώρου ).
Θα αγωνισθούν 220 κορίτσια, απο τον Πορφύρα, τον Πανιώνιο, την Αργυρούπολη, τον Απολλώνιο και τον Φοίνικα.
Η γραμματεία των αγώνων κι οι διαιτησίες θα γίνουν απο τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα, που ζήτησαν να είναι κοντά στα μικρά κορίτσια του τμήματος μας, ώστε να βοηθήσουν, να ενθαρρύνουν, να καθοδηγήσουν τις προσπάθειες τους.
Αλλωστε, αυτά τα παιδιά της ομάδας μας, όπως και τα μεγαλύτερα της Ακαδημίας του Πορφύρα, θέλουμε να πάρουν τα καλύτερα απο τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας και να τους μοιάσουν, να τις έχουν ως πρότυπα.
''Θέλω να γίνω σαν την Νίκη, την Στέλλα, την Βιβή, την Μίνα, την Νιόβη, την Αρτεμις, την Τζο, την Πέννυ, την Πάντζα''.
Αυτό θέλουμε να ακούμε, αυτή θα είναι η επιτυχία μας.
Θα ακολουθήσει κι άλλο τουρνουά Μίνι Βόλει απο τον Πορφύρα, με πρόσκληση σε άλλες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, οι οποίες μας είχαν κάνει την τιμή να μας προσκαλέσουν, απλώς, δεν ήταν δυνατό να τις έχουμε όλες μαζί αυτό το Σάββατο, ώστε να παίξουν σε αρκετά ματς τα παιδάκια μας.
Εξυπακούεται ότι δε δίνουμε σημασία στο αποτέλεσμα.
Μας νοιάζει να δούμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν και προοδεύουν, αλλά, σε αυτήν ειδικά την εποχή, δεν πρόκειται να τους φορτώσουμε μία ακόμα πέτρα άγχους.
Καλή διασκέδαση.