Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Το σχόλιο μας για την κλήρωση

Σε σχέση με την κλήρωση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλει Γυναικών, η οποία φέρνει τον Πορφύρα στον Α΄Ομιλο με τις ομάδες που ήδη έχουμε αναφέρει, το δικό μας σχόλιο περιέχεται στις παρακάτω γραμμές.
Οπως είχαμε αναφέρει και πριν απο την κλήρωση, δε μας απασχολεί ιδιαίτερα το αποτέλεσμα της.
Πολύ απλά, επειδή, στο τέλος της ημέρας, ότι έχεις να πείς, ότι μπορείς να κάνεις κι ότι είσαι έτοιμος να δείξεις, το παρουσιάζεις μέσα στο γήπεδο.
Ο αθλητισμός δεν είνα  πολιτική, δεν είναι η θεωρία της υπόσχεσης, αλλά, η τέχνη του εφικτού.
Ο Ομιλος μας έχει ομάδες με τις οποίες παίξαμε και πέρσι ( Αστέρας, Αγία Παρασκευή, Ιωνικός, Θέτις Βούλας, Χανιά, Μεσσαράς ) κι  άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά σε επίσημα ή φιλικά παιχνίδια ( Ηράκλειο, Σαντορίνη ), όπως φυσικά και τον Πανιώνιο, τον Ηλυσιακό, τον Παπάγου με τους οποίους έχουμε, κατά καιρούς, παίξει σε φιλικές συναντήσεις.
Κι οι 11 ομάδες που είναι μαζί μας, είναι ισχυρές, ανταγωνιστικές, έτοιμες για το καλύτερο δυνατό.
Σεβόμαστε και τιμούμε καθεμία απο αυτές τις ομάδες και δεσμευόμαστε ότι θα πράξουμε το παν ώστε να τις φιλοξενήσουμε όπως πρέπει.
Σκοπεύουμε να ζητήσουμε αλλαγή της ώρας στα εντός έδρας παιχνίδια μας, ώστε να μπορούμε να έχουμε εξέδρα, γεμάτη  απο κορίτσια της Ακαδημίας μας.
Θέλουμε να απολαύσουμε το πρωτάθλημα, το οποίο απαιτεί απο τον Πορφύρα, να είναι διαρκώς σε ετοιμότητα, γιατί έχει μπροστά του 22  δύσκολα όσο κι ενδιαφέροντα ματς.
Ενδιαφερόμαστε για τη λειτουργικότητα της ομάδας μας και περιμένουμε βεβαίως να δούμε τη σειρά των αγώνων, ώστε να προχωρήσουμε στον οικονομικό προγραμματισμό μας, για την κάλυψη των μετακινήσεων μας στην Κρήτη και τη Σαντορίνη.
Ο προπονητής κι οι αθλήτριες μας,  έχουν μπροστά τους ένα δίμηνο ψυχικής ανάπαυσης αλλά και προετοιμασίας σε ότι αφορά την ετοιμότητα που πρέπει να παρουσιάσουν, όταν θα αρχίσει η δουλειά στο γήπεδο για τη νέα σαιζόν.
Ακούσαμε πολλά και διάφορα πέρσι.
Τα συγκρατούμε και τα θυμόμαστε όλα.
Πρωταρχικό μέλημα μας είναι να παρουσιάσουμε διάρκεια.
Προφανώς, σε αξιακό επίπεδο, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.
Πορφύρας είμαστε....
Μας μάθατε πια....
Πάμε να περάσουμε καλά, να ζήσουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα και να πάρουμε ότι καλύτερο.
Ελπίζουμε να τηρηθούν, αυτή τη φορά, οι κανονισμοί, όπου αυτό απαιτηθεί και φυσικά κατανοούμε πλήρως ότι οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας, ότι σε έναν Ομιλο, απο τον οποίο όπως ακούμε, θα πέφτουν 4 ομάδες, κάθε αγώνας απο την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα είναι ένας τελικός.
Καλό παιχνίδι σε όλες κι όλους.
Ο Πορφύρας χαιρετίζει και τις 11 ομάδες που θα είναι μαζί του, εύχεται ΥΓΕΙΑ και  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Καθένας ας πάρει ότι του αναλογεί, με δίκαιη ανταμοιβή, σε σχέση με ότι θα δώσει μέσα απο τις γραμμές.


Ν.Δελαγραμμάτικας