Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Διπλή άρνηση....

''Η πολιτική της εταιρείας μας είναι να μην τοποθετούνται, αφισοκολλούνται ή διανέμονται διαφημιστικά φυλλάδια εντός ή εκτός των καταστημάτων μας''.
Με αυτή την πρόταση, απάντησε, σήμερα, μετά απο τρείς ακόμα οχλήσεις μας, μετά της αρχικής,8 ημέρες μετά απο την γραπτή διατύπωση του σχετικού αιτήματος μας, για την τοποθέτηση απο 50 μονόφυλλων προωθητικών του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, πίσω απο τα ταμεία στα 2 καταστήματα της στον Πειραιά, η εταιρεία JUMBO.
Σημειώνεται ότι αυτά τα μονόφυλλα, θα έφευγαν μέσα, το πολύ, σε 20 λεπτά, με βάση την κίνηση στα καταστήματα, ειδικά το πρωί του Σαββάτου, αυτή την εποχή....
Πολύ λιγότερο, μόλις 2 ώρες, είχε χρειασθεί ώστε να απαντήσει, επίσης, αρνητικά σε πρόταση που κάναμε προς την ίδια εταιρεία για την προσφορά απο μέρους της, προπονητικών Τ-SHIRT για τα κοριτσάκια της Ακαδημίας Βόλει του Πορφύρα, με το λογότυπο της JUMBO, στο μπροστινό μέρος τους.

Η αιτιολογία, απο τηλεφώνου,  ήταν ότι '' υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες παρόμοια αιτήματα''.
Για την ακρίβεια, μάλιστα, στην γραπτή απάντηση της JUMBO, αναφέρονται τα εξής.
''Η εταιρεία προσφέρει απευθείας οικονομική ή υλική ενίσχυση σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Όσον αφορά την προβολή της εταιρείας μας ακολουθούμε μια συγκεκριμένη πολιτική από την οποία δεν θα θέλαμε να παρεκκλίνουμε''.
Βεβαίως, ακόμα, δεν είμαστε κοινωφελές ίδρυμα, αλλά, τμήμα αθλητικού σωματείου, μάλλον, όμως, δε θα διαβάσθηκε προσεκτικά η επιστολή μας, αλλά, άνθρωποι είμαστε, αυτά συμβαίνουν...
Αναφέρουμε τα γεγονότα, υπάρχει σχετική, ηλεκτρονική, αλληλογραφία, γιατί θεωρούμε χρέος μας να ενημερώνουμε, ώστε όλοι να γνωρίζουμε κι ανάλογα να κρίνουμε και  να πράττουμε.


Ν.Δελαγραμμάτικας