Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Προφανή ζητήματα...

Είναι προφανές--απολύτως μάλιστα...---ότι κανείς δεν πρέπει να περιμένει τίποτα ως σχολιασμό απο μέρους μας για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλει Γυναικών.
Οπως δεν έχει γίνει, μέχρι τώρα, η παραμικρή δήλωση απο μέλος του τμήματος μας, όπως πάντα άλλωστε, έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι και σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, πέρα απο το γεγονός ότι σε ένα πρωτάθλημα παίζουν όλοι με όλους.
Τόσο απλά.
Ολες οι ομάδες στον Ομιλο μας είναι ισχυρές, αξίζουν και θα έχουν απο μέρους μας σεβασμό κι εκτίμηση.
Θα συνεχισθεί η δουλειά, με εντιμότητα κι αφοσίωση  απο τον προπονητή και τα παιδιά, τα παιδιά και τον προπονητή, οι γονείς που τρέχουν για το τμήμα, πάντα με την αμέριστη συμπαράσταση και τη ζεστασιά της Διοίκησης του συλλόγου μας, θα πασχίζουν όπως μέχρι τώρα ώστε να υπάρχει σωστή λειτουργικότητα σε όλα τα επίπεδα, την υγειά μας να έχουμε κι εμείς κι όλοι όσοι αγωνίζονται σε κάθε άλλη ομάδα του Ομίλου μας κι όχι μόνο.
Ολα τα άλλα σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς κάθε αγώνας είναι ένα αυτοτελές κεφάλαιο μίας ιστορίας που γράφεται σήμερα και θα διαβάζεται όσο θα μπορούμε να θυμόμαστε και να αισθανόμαστε τις συγκινήσεις, τις χαρές, τα κλάμματα, την τρέλα για τον αθλητισμό και το σήμα του Πορφύρα Φρεαττύδος Πειραιά.
Καλή αγωνιστική περίοδο.