Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ποδαρικό με νίκη

Στον αθλητισμό, λίγο έως πολύ, όλοι είμαστε προληπτικοί.
Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι....
Ετσι, έχει διπλή σημασία η νίκη των Κορασίδων μας, με 3-1  σετ , απέναντι στο Πέρα, στο Σαλπέας, στην πρώτην επίσημη αναμέτρηση ομάδας του τμήματος μας στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Καλή αρχή λοιπόν...
Ο Πορφύρας, πάντως, δεν ήταν όπως έπρεπε σήμερα, κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και την εικόνα του πρώτου σετ.
Το Πέρα , με ομάδα μόλις 3 ετών, παρουσίασε δουλεμένο, ωραίο και μαχητικό σύνολο, που κόντραρε τον γηπεδούχο και πιο έμπειρο Πορφύρα, με συνέπεια να γίνει όμορφο παιχνίδι.
Προηγήθηκε ο Πορφύρας 1-0 με 25-14, ισοφάρισε το Πέρα σε 1-1 με 25-23 και στη συνέχεια πήραμε τα άλλα 2 σετ με 25-21 και 25-17.
Η ομάδα μας των Κορασίδων είναι καινούρια, μόλις 2 απο τα παιδιά αγωνίζονταν και πέρσι σε ρόλους βασικών, καθώς είχαμε 5 96άρες που πλέον είναι, μόνο, Νεάνιδες.
Χρειάζεται πίστωση χρόνου αλλά και μεγαλύτερη προσοχή, οι απαιτήσεις, πλέον, είναι υψηλότερες, υπάρχει η ανάγκη να εξαντλούμε τα όρια των δυνάμεων μας.
Απαιτήσεις έχουμε, επειδή το ταλέντο είναι πλούσιο.
Στο ντεμπούτο της στις Κορασίδες η γεννημένη το 2000 Μαρία Χονδρουδάκη, ως πασαδόρος έδωσε υποσχέσεις.
Για την Κέλλυ Ευθυμιάδου, το καλώς όρισες στην οικογένεια του βόλει του Πορφύρα, έστω με καθυστέρηση, είναι μέσα απο την καρδιά μας.
Ολοι μας κρίνουν ως τη δευτεραθλήτρια της Α2, ανάλογη πρέπει να είναι η εικόνα μας σε όλα τα επίπεδα.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Κ.Ζαννή, Παυλίδου, Ν.Μονιού, Δαρδακούλη, Τζερεφού, Χονδρουδάκη, Ευθυμιάδου, Παπαγιαννοπούλου, Καρβούνη, Φαλιδέα, Κουκομέλα, Κονταράκη.