Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Νικηφόρα πρεμιέρα για τις Νεάνιδες του Πορφύρα

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ κι οι Νεάνιδες του Πορφύρα.
Επικράτησαν με 3-0 σετ στο Αιγάλεω, της ομώνυμης ομάδας.
Ο Πορφύρας ήταν καλύτερος, είχε σταθερή απόδοση σε μία δύσκολη έδρα, μπροστά σε πολύ και εκδηλωτικό αλλά και φίλαθλο κοινό, με τα ....γνωστά τύμπανα του Νίκου και του Παντελή, πήρε αυτό που άξιζε.
Το χειροκρότημα των γηπεδούχων, αξίζει πολλά για την ομάδα μας. Ευχαριστούμε.
Το Αιγάλεω ήταν μαχητικό, πειθαρχημένο, αλλά, έμοιαζε να έχει μεγαλύτερο άγχος απο τον φιλοξενούμενο του.
Ντεμπούτο στις Νεάνιδες, πολύ καλό μάλιστα, για τις 15χρονες Μονιού και Παυλίδου, προσεκτικές κι αποφασιστικές όλες όσες αγωνίσθηκαν, αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά, γιατί ο Πορφύρας έχει, ουσιαστικά, μία ''καθαρή'' ομάδα Νεανίδων που δίνει τον αγώνα της μέσα απο τη μελέτη, το σχολείο και τα φροντιστήρια.
Αξιέπαινες οι αθλήτρες, ακόμα πιο αναγκαία η επιβράβευση των γονιών τους που ήταν στο πλευρό τους κι αυτή τη φορά κι έφυγαν με το χαμόγελο απο το γήπεδο.
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του με τον Πορφύρα ο Βασίλης Καλογερογιάννης σημείωσε την πρώτη νίκη απο τις πολλές που θα απολαύσει με την ομάδα μας, όπως του ευχόμαστε αλλά και πιστεύουμε ότι θα συμβεί.
Τα σετ ήταν 14-25, 17-25, 15-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερογιάννης ) Τσαβαρή, Παλημέρη, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Κουζίνη, Τσιραντωνάκη, Θαλασσινού, Ε.Πρίφτη, Ε.Μονιού, Δαρδακούλη, Τζερεφού, Παυλίδου.