Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Περιμένουμε να μάθουμε πότε παίζουμε...

Στις 7 Νοεμβρίου, απο ενημέρωση που είχαμε απο τηλεφώνου, απο την Ομοσπονδία Βόλει, πληροφορηθήκαμε ότι η εξ αναβολής συνάντηση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, Ιωνικού Ν.Φ. -Πορφύρα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.
Το δημοσιεύσαμε μάλιστα, με εγκώμια για την έγκαιρη αντίδραση της ΕΟΠΕ.
Ο προγραμματισμός, λοιπόν, της ομάδας μας, σε επίπεδο προπονητικό-αγωνιστικό αλλά και υποχρεώσεων των αθλητριών, έγινε με αυτό τον άξονα.
Ξαφνικά, απο...σπόντα, για την ακρίβεια απο μέλος της ομάδας του Ιωνικού Ν.Φ., μαθαίνουμε το βράδυ του Σαββάτου ότι θα αγωνισθούμε με τον Ιωνικό πιθανότατα όχι στις 20 Νοεμβρίου, αλλά, στις  27 Νοεμβρίου, μπορεί και στις 4 Δεκεμβρίου, επειδή, όπως μάθαμε ότι ειπώθηκε, ''δεν έχει γήπεδο ο Ιωνικός γιατί το δικό του δεν έχει πάρει άδεια λειτουργίας''.
Αργότερα, το Σαββατόβραδο, επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ και Πρόεδρο του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας κ. Χρήστο Σύλλα, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι ''πράγματι πάμε για τις 27 Νοεμβρίου ή μπορεί και για τις 4 Δεκεμβρίου, επειδή δεν βρίσκουμε γήπεδο για να παίξουμε΄΄.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι συνθήκες περίεργες, η αναστάτωση γενική, απρόοπτα υπάρχουν.
Δεν παρεξηγούμε. Κατανοούμε.
Το μόνο που θέλουμε είναι να γνωρίζει κι ο δικός μας προπονητής αν όχι πότε παίζουμε, τουλάχιστον, πότε ΔΕΝ παίζουμε, ώστε να είναι στην ίδια μοίρα με τον προπονητή της ομάδας που θα αντιμετωπίσει.
Γιατί, αυτό επιβάλλει το fair play. Αν μη τι άλλο....
Επίσης, μία τηλεφωνική ενημέρωση για αλλαγή της αρχικής απόφασης της Ομοσπονδίας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα μας στις 20 Νοεμβρίου, θα έδειχνε σεβασμό απέναντι  στον Πορφύρα, εκτός κι αν κάτι δεν έχουμε...συλλάβει.
Εντέλει, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα.
Βάλτε το παιχνίδι όποτε είναι εφικτό ή όποτε θέλετε.
Απλώς, να μας ενημερώσετε έγκαιρα, ώστε να ξέρουμε κι εμείς πως θα προετοιμασθούμε χωρίς να προκαλούνται αρρυθμίες στις προπονήσεις μας και στις δουλειές των παιδιών, ειδικά σε αυτές τις εποχές.
Μένουμε εδώ στο σχολιασμό, γιατί εμείς σεβόμαστε και καταστάσεις και πρόσωπα.


Ν.Δελαγραμμάτικας