Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ενα εγχείρημα που πέτυχε

---Να κατεβάσουμε 3 ομάδες Παγκορασίδων ;
---Ναι.
----Μα θα δυσκολευθούμε.
----Δεν πειράζει. Με την τρέλα που έχουμε, θα τα καταφέρουμε.
---Εντάξει, αν είναι να παίξουν τα παιδιά, να γίνουμε θυσία να τα βοηθήσουμε...

Κι έγινε θυσία ο Αγγελος Ζαννής, ο οποίος έτρεξε για τα δελτία, φρόντισε να ετοιμάσει τις εμφανίσεις των παιδιών, να τσεκάρει τις λίστες τους, να συντονίσει προπονήσεις και ώρες αγώνων, να τακτοποιήσει διαιτησίες, να είναι στον πάγκο και στα τρία παιχνίδια των Παγκορασίδων στο Σαλπέας, σε ένα μοναδικό εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία χάρη σε εκείνον κι εξαιρετική αγωνιστική επιτυχία, χάρη στις προπονήτριες Πόπη Καλλή  και Μίνα Τσαπούρη.
Πίσω απο την πρόοδο είναι πάντα ο άνθρωπος.
Κι αν δεν ήταν ο Αγγελος, στον οποίο χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, δε θα τα καταφέρναμε ή θα κάναμε οδυνηρά λάθη.
Και πίσω απο την ανάπτυξη των υποδομών του βόλει του Πορφύρα είναι άνθρωποι όπως ο Αγγελος Ζαννής, ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου ( στον οποίο πρέπει να κάνουμε άγαλμα...), ο παθιασμένος αλλά και νοικοκύρης στα οικονομικά Κώστας Αποστόλου, ο πολυσύνθετος  Θοδωρής Μονιός και βεβαίως η μαμά του τμήματος, η ΚΥΡΙΑ Τασούλα Λιάρου.
Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια σας.
Χάρη σε εσάς αγωνίσθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο σε επίσημα παιχνίδια 46 αθλήτριες των υποδομών του βόλει του Πορφύρα, τι καλύτερο απ΄αυτό.
Δεν υπάρχει προηγούμενο με τις ομάδες μας στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων, όπου παίξαμε για πρώτη φορά όχι μόνο με 3 ομάδες αλλά και σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να χαθεί έστω μία προπόνηση άλλου τμήματος.
Κι η γυναικεία ομάδα μας, είχε 4 αθλήτριες απο τις υποδομές μας στη δωδεκάδα της, στη νίκη της επί του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Ο Πορφύρας αναπτύσσεται με ΥΓΙΗ ΤΡΟΠΟ, αλλά και με την βοήθεια απλών, καθημερινών ανθρώπων που απο τα στενά της Φρεαττύδας μας, του Χατζηκυριακείου, της Καλλίπολης και της Πειραικής οδηγούν το τμήμα βόλει στη λεωφόρο του αθλητικού πνεύματος με ότι καλό μπορεί να προκύψει για τα παιδιά και το σύνολο.