Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστούμε

Συγχαρητήρια στους γονείς των αθλητριών των τμημάτων υποδομής του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, γιατί σήμερα έδωσαν ρεσιτάλ υπευθυνότητας.
Συνεργάσθηκαν άριστα και με απόλυτη συνέπεια, με αποτέλεσμα να μετακινηθούν με ασφάλεια 90 κορίτσια της Ακαδημίας μας στην Αργυρούπολη, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί ένα σπουδαίο Τουρνουά με τις ομάδες του ΑΟΝΑ.
Οι γονείς των μικρών μας, πήγαν στην Αργυρούπολη με υποδειγματική συνέπεια, οι προπονήτριες μας κι οι έφοροι έκαναν ότι έπρεπε, πήραμε πολλές νίκες, δείξαμε πρόοδο στην απόδοση μας, απολαύσαμε μία άψογη φιλοξενία απο αδελφό και ταυτόσημων αρχών σε αξίες κι ηθική, σωματείο.
Χαλάλι η ταλαιπωρία σας, όλα για τα παιδιά μας....Ολα για τα παιδιά...
Το επόμενο Τουρνουά θα το απολαύσουμε στο σπίτι μας και θα είναι, επίσης, μία μεγάλη χαρά.
Ξεχάστε τις δυσκολίες που έχετε.
Εδώ, με τα προβλήματα μας, τα λάθη μας, τα ζόρια μας, θα κάνουμε όλοι μαζί ότι καλύτερο μπορούμε, με ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Οταν έχεις τέτοιους γονείς, θα έχεις και καλή Ακαδημία, παραγωγική σε ταλέντα.
Γιατί στον αθλητισμό μένει το παιδί που παίρνει ώθηση απο το σπίτι, ενθάρρυνση στα δύσκολα κι αποκτά ανάλογες προτεραιότητες.

Υ.Γ.
Τι να πεί κανείς για τους λεβέντες της Αργυρούπολης. Οι άνθρωποι είναι ΚΥΡΙΟΙ, ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ. Μας υποχρέωσαν....Κυριολεκτικά.
Στο αθλητικό σπίτι μας δεν έχουμε χώρο για σουβλάκια και ρακί, αλλά, έχουμε καρδιά μεγάλη και σας χωρά με θέση προνομιακή.