Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Το Σάββατο με Ιωνικό

Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα υποδέχεται το Σάββατο στις 7.15 στο Σαλπέας, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας.
Ο Πορφύρας ανέβηκε στην πέμπτη θέση μετά το προβληματικό ξεκίνημα που τον είχε φέρει μόλις έννατο στην βαθμολογία, καθώς άλλωστε μας κόστισαν οι 3 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες, μέσα σε μόλις 7 ημέρες....
Τώρα, ανεξάρτητα απο ότι άλλο, ο Πορφύρας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μία ζεστή συμπαράσταση, θέλει όχι μόνο γεμάτη, όπως πάντα, αλλά και δυνατή εξέδρα, με τη συνήθη κοσμιότητα κι ευπρέπεια αλλά κι αγάπη για την ομάδα μας που παλεύει μόνη της κι είναι ΣΥΝΕΠΗΣ σε όλα τα ραντεβού της.
Συνεπής όχι μόνο με τις συμφωνίες της αλλά και στη συνάντηση με την επιτυχία.
Η Ακαδημία μας θα είναι στο πλευρό της γυναικείας ομάδας, οι αθλήτριες μας το μόνο που ζητούν και περιμένουν είναι να έχουν υποστήριξη κι ενθάρρυνση απο τον κόσμο που τις ακολουθεί.
Ο Πορφύρας είναι μία ομάδα που παίρνει, πλέον, μέσα στο γήπεδο την υπεραξία των προσπαθειών των απλών ανθρώπων που τη φροντίζουν.
Η πυραμίδα του βόλει Γυναικών του Πορφύρα έχει ίδια αξία στην κορυφή αλλά και στην βάση.
Περάσαμε πολλές δυσκολίες, μας περιμένουν κι άλλες, όμως, μπορούμε να δείξουμε τον ενθουσιασμό μας και να τον μεταφέρουμε απο την εξέδρα, με τη μεταδοτικότητα μας, μέσα στο γήπεδο, στις αθλήτριες μας.
Το βόλει είναι ευγενές άθλημα, αλλά, εμείς εφέτος πάμε να το κάνουμε τένις κι όπερα.
Μόνο το...μονόκλ μας λείπει...
Είπαμε να είμαστε...υπεράνω, αλλά, μην το παρακάνουμε κιόλας....