Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση σε πάρτυ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγαπητοί/ές αθλήτριες και φίλοι του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα

 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ είπαμε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι που δεν καταφέραμε πέρυσι, να γνωριστούμε καλύτερα όλοι μεταξύ μας, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να … «τσιμπήσουμε»  και να … «πιούμε» κάτι (αναψυκτικό, καφεδάκι και …βλέπουμε), εκτός αγωνιστικών χώρων.

Και φυσικά  να ευχηθούμε τα καλύτερα για το 2014!

 Έτσι λοιπόν …το αποφασίσαμε και σας προσκαλούμε:

 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 19.00 – 22.00, στη DISCO SERENADE, Βασ. Γεωργίου Α΄ 63-65, Πειραιάς.

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για ότι έχουμε καταφέρει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, υπάρχουν ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΟΙ για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ αλλά και να ΧΑΡΟΥΜΕ για ότι έχει καταφέρει, με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα, ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ η ομάδα της γειτονιάς μας, της περιοχής μας, ΜΟΝΟ με αθλήτριες από τον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση στοιχίζει 7 ΕΥΡΩ / άτομο και με το ποσό αυτό, θα πιουν τα παιδιά μας το αναψυκτικό τους (αθλήτριες είναι έτσι κι αλλιώς), θα τσιμπήσουν κάτι ελαφρύ για να μη χορέψουν νηστικές και οι γονείς με τον καφέ τους και το τσιμπολόγημα θα τα καμαρώνουν … και θα χορεύουν μαζί τους. Και φυσικά επειδή θα έχουμε και Απόκριες καλό είναι να μην …αναγνωρίσουμε πολλές!!!!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, για να μπορούμε να δεσμεύσουμε εγκαίρως την αίθουσα και να  υπολογίσουμε τις ανάγκες μας για την εκδήλωση, να μας ενημερώσετε άμεσα, ιδανικά μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2014, για τις συμμετοχές σας καταβάλλοντας το ανωτέρω αντίτιμο. Η προκαταβολή του αντιτίμου είναι απαραίτητη για την κράτηση της αίθουσας.
 
Ζητούμε συγνώμη προκαταβολικά για τον ασφυκτικό χρόνο που σα θέτουμε ώστε  να μας δηλώσετε  τη συμμετοχή σας αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες και βολικές ημερομηνίες για τη χρήση της αίθουσας.

Δηλώσεις συμμετοχών, κρατήσεις θέσεων ή και πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο 24,25/01/2014 θα  γίνονται σε όλες τις ώρες των προπονήσεων στο ΣΑΛΠΕΑΣ ή στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ σε συνεργασία με τους Εφόρους των Τμημάτων ή μέσω επικοινωνίας μαζί τους (στοιχεία επικοινωνίας κατωτέρω). Οι προσκλήσεις θα δίνονται αμέσως μετά την οριστικοποίηση της εκδήλωσης. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δεν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετοχών, θα επιστραφούν άμεσα (το αργότερο το επόμενο Σαβ/κο 31/01,01/02) τα χρήματα που έχουν προκαταβληθεί.  

Ζαννής Άγγελος 6971-899545, Τριανταφύλλου Παναγιώτης 6979-181841,

Αποστόλου Κωνσταντίνος 6948-257130, Λιάρου Τασούλα 6944-736229.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ