Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αναδιάρθρωση

Μετά απο τις διακοπές των γιορτών, διάστημα βέβαια στο οποίο συνεχίσαμε κανονικά τις προπονήσεις μας, προκύπτουν αποχωρήσεις παιδιών που επιλέγουν να ασχοληθούν με άλλη δραστηριότητα ή, συνήθως, προτιμούν να μείνουν σπίτι, επειδή, για διάφορους λόγους δε δίνεται βάση στην αθλητική δράση τους.
Θα θέλαμε απο όλους τους γονείς παιδιών του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας που γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν οι κόρες τους το βόλει, να επικοινωνήσουν μαζί μας αυτό το Σαββατοκύριακο και να μας ενημερώσουν σχετικώς.
Παράλληλα κι εμείς θα μιλήσουμε με όλα τα παιδιά, αλλά, συχνά, όπως έχει δείξει η εμπειρία, αρκετές απο τις μικρές ντρέπονται να πούν ότι σταματούν, έρχονται σε δύσκολη θέση όταν τις ρωτάμε κι έτσι μένουν τα τμήματα τους με κενά κι ερωτηματικά.
Εμείς, θέλουμε να ξέρουμε ποιό παιδί συνεχίζει και ποιό όχι ώστε να προχωρήσουμε απο το άλλο Σαββατοκύριακο σε αναδιαρθρώσεις των τμημάτων και να γίνει καλύτερα η δουλειά, με τα κορίτσια που συνεχίζουν.
Στατιστικά, βεβαίως, οι αποχωρήσεις δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 8% της συνολικής δύναμης του τμήματος και τα κενά θα καλυφθούν με τα νέα παιδιά που θα έλθουν, αλλά, όταν γνωρίζουμε, εξυπηρετείται η λειτουργικότητα.
Αφείστε που είναι πολύ καλύτερα να ξέρετε κι εσείς , να ξέρουμε κι εμείς ότι ένα παιδί έχει σταματήσει ή ότι δεν έρχεται στην προπόνηση, ώστε να μη λειτουργεί , όπως σε ελάχιστες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει συμβεί, ως....άλλοθι το βόλει...