Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Παπάγου-Πορφύρας 1-3 σετ, κρατάμε μόνο τη νίκη

Απέναντι στην αθλητοπρεπή και υπέροχη σε αγωνιστικότητα και συμπεριφορά ομάδα του Παπάγου, που νομίζουμε ότι δεν αξίζει τη θέση της στην βαθμολογία, ο Πορφύρας έπαιξε με τη φωτιά και στο τέλος έφυγε απο το ''σαλούν'' του όμορφου αστικού προαστίου με τους τρείς βαθμούς, με τη νίκη με 3-1 σετ.
Κρατάμε την εξαιρετική φιλοξενία, την άριστη διαιτησία των Παγκοζίδη-Τουμπανάκη, τη ψυχραιμία της ομάδας μας στα κρίσιμα σημεία, εκεί όπου υπερίσχυσαν λόγω εμπειρίας με τις καλύτερες επιλογές τους.
Συνολικά, η εμφάνιση του Πορφύρα δεν ήταν η αναμενόμενη και φυσικά δεν κρυβόμαστε πίσω απο το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Εχουμε το δικαίωμα στην κριτική άποψη και θα το εκφράζουμε προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός.
Μας αρέσει η νίκη, την κρατάμε, περιμένουμε καλύτερη απόδοση στα επόμενα παιχνίδια, κανένα ματς δεν είναι εύκολο σε μία κατηγορία όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες.
Τα σετ ήταν 21-25, 22-25, 25-22, 20-25 σε έναν αγώνα όπου οι διακυμάνσεις του σκορ πρόσφεραν...απλόχερα, αγωνία, δίχως πάντως βαθμολογική απώλεια για τον Πορφύρα ο οποίος παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
ΠΑΠΑΓΟΥ ( Πούμπουρας ) Κορακοβούνη, Πασιαλή, Χατζησωκράτη, Χρυσομάλλη, Καράβη, Λιούκα, Ιλανίδου, Παπαγιαννοπούλου, Θανοπούλου, Κρεμμύδα, Βασσάλου, Παπασηφάκη.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Μανωλάκου, Καράκου, Τσαπούρη, Μπαλή, Α.Γκούρα, Δήμα, Ν.Γκούρα, Μουστάκη, Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Θαλασσινού.