Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Πορφύρας-Πετρούπολη 3-2 σετ

Δάκρυα χαράς απο τις αθλήτριες του Πορφύρα που πήραν δίκαιη νίκη με 3-2 σετ σε βάρος της εξαιρετικής Πετρούπολης στο Σαλπέας, για το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 σετ.
Το πρώτο σετ κρίθηκε οριακά με σφύριγμα για επαφή στο φιλέ στο 23-24, απόφαση για την οποία δεν έχουμε σαφή άποψη, αλλά, μένουμε με τις αμφιβολίες μας. Σεβόμαστε ότι η διαιτητής ήταν μπροστά και εμείς μακρυά.
Στο δεύτερο σετ, η Πετρούπολη ήταν πάρα πολύ καλή και επικράτησε βάζοντας βάσεις νίκης, αλλά, στη συνέχεια μίλησε η ψυχή του Πορφύρα, η καρδιά των αθλητριών μας και η οξυδέρκεια της προπονήτριας μας, σε συνάρτηση με τη ψυχραιμία του εφόρου της ομάδας Αγγελου Ζαννή ( γιατί ένα ματς σαν και αυτό γυρίζει μόνο όταν είναι όλοι μαζί, αποφασισμένοι για τη νίκη ...).
Ο Πορφύρας πέρασε σε αντεπίθεση διαρκείας, με πρωταγωνίστριες την ''παλιοσειρά'' Κορίνα Τζερεφού, απο την οποία περιμένουμε πολλά και στα επόμενα χρόνια και την Νικολέτα Παυλίδου που νίκησε το άγχος της και ήταν η ΝΙΚΗΤΡΙΑ  που ξέρουμε.
Ολα τα παιδιά μόχθησαν και πάσχισαν για τη νίκη, αλλά, εκείνη που επέμενε στα δύσκολα δύο πρώτα σετ, ακόμα και μόνη της, ήταν η Κατερίνα Ζαννή. Αγωνίσθηκε με ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΕΓΩΙΣΜΟ.
Για την Πετρίνα Μπουτσελάκου, μία κουβέντα μόνο. Μακάρι να είναι έτσι και στη ζωή της. Τίποτα άλλο.
Η Κέλλυ Ευθυμιάδου είναι σε πλήρη εξέλιξη  και βελτιώνεται, τεχνικά, διαρκώς.
Πολύτιμες λύσεις απο τις Χονδρουδάκη, Ε.Μονιού, Καρβούνη, Δαρδακούλη.
Απο τα παιδιά που αγωνίσθηκαν, επίτηδες αφήσαμε τελευταία την Μιράντα Φαλιδέα.
Το πείσμα και το ήθος μαζί με την πρόοδο της αποτελούν συστατικά στοιχεία της αθλήτριας που η ομάδα μας είναι ΤΙΜΗ ΤΗΣ να την έχει αθλήτρια της. Τόσο απλά.
Ωραίο παιχνίδι, συγκλονιστικό για την ακρίβεια, με τη νίκη που πήραμε να είναι πολύτιμη όχι μόνο γιατί μας κρατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος αλλά και επειδή μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε ότι του χρόνου ο Πορφύρας θα είναι ανάμεσα στις 12 ομάδες της Α΄κατηγορίας του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, μαζί με τις καλύτερες.
Τα σετ ήταν 23-25, 19-25, 25-20, 25-9, 15-11.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Χονδρουδάκη, Κ.Ζαννή, Τζερεφού, Παυλίδου, Καρβούνη, Ε.Μονιού, Ευθυμιάδου, Μπουτσελάκου, Κονταράκη, Δαρδακούλη, Φαλιδέα, Τσόρβα.