Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ισοπαλία.....

Στο...παραδοσιακό φιλικό παιχνίδι του Πορφύρα με την Αργυρούπολη, αυτή τη φορά έπαιξαν οι Παγκορασίδες Γ των δύο συλλόγων, στο Σαλπέας.
Με την Αργυρούπολη έχουμε ταυτοσημία σε πολλά και αυτό το γεγονός μας φέρνει πιο κοντά, γενικά συνεννοούμαστε και δε...συγχυζόμαστε....
Κάτω απο τις οδηγίες της Μαρίας Δελαγραμμάτικα που ως συνεργάτιδα της στα Προμίνι και τα Μίνι, αναπλήρωσε εκτάκτως την Πόπη Καλλή, η οποία ήταν στην Ηλιούπολη με τις Παγκορασίδες Α, ο Πορφύρας ήλθε ισόπαλος 2-2 σετ με την Αργυρούπολη.
Εγιναν πολλές αλλαγές, έπαιξαν όλα τα παιδιά, στο τέλος χάσαμε με 16-14 και μείναμε στο 2-2, αλλά, το σημαντικότερο είναι ότι μείναμε σε ετοιμότητα, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση και αν είναι δυνατό, ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση με ομάδα με παιδιά της ΣΤ Δημοτικού, την ηλικιακά μικρότερη στην ΕΣΠΕΔΑ, στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.
Ευχαριστούμε την Αργυρούπολη που ήλθε στο γήπεδο μας.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μαρία Δελαγραμμάτικα ) Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Ν.Μονιού, Συρίγου, Αποστόλου, Παπαδοπούλου, Ζούπα, Σκαλτσή, Ράπτη, Πλαφαδέλη, Σπυράκη, Βασιλειάδου, Τζώρτζη, Ζήκου.