Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζουμε....

Μία ακόμα νίκη για τις Παγκορασίδες Α του Πορφύρα, με 3-0 σετ απέναντι στο Πέρα, στο Σαλπέας, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Το highlight του αγώνα είναι στο 24-12 στο τρίτο σετ.
Τότε που δύο κορίτσια του Πέρα συγκρούονται σε προσπάθεια για άμυνα, ευτυχώς όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια δίχως σοβαρό τραυματισμό.
Απο τον πάγκο του Πορφύρα η κεντρική μας Αναστασία Καρβούνη, φωνάζει στη μητέρα της να πάει να φέρει πάγο για τα κορίτσια, την ίδια ώρα που η προπονήτρια μας Πόπη Καλλή ήταν πάνω απο τα δύο πεσμένα στο τεραίν παιδιά, μαζί φυσικά με τον προπονητή τους.
Παράλληλα, φεύγει απο τον πάγκο, ξεχνώντας ότι αυτό απαγορεύεται δίχως άδεια του διαιτητή, η πασαδόρος μας Μαρία Χονδρουδάκη, ώστε να πάει και εκείνη να φέρει πάγο για τις ''αντιπάλους'' της.
Τη λύση έδωσε η έφορος ...πασών των τμημάτων Τασούλα Λιάρου, καθώς, τα παιδιά δεν έπρεπε φυσικά να αφήσουν τη θέση τους και έσπευσε εκείνη να βοηθήσει την κατάσταση.
Λύση βρέθηκε, οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν ορθόδοξα, τα παιδιά του Πέρα είναι καλά, Δόξα ο Θεός, αλλά, αυτή η εικόνα που κρατάμε είναι εκείνη της αντίδρασης των Καρβούνη--Χονδρουδάκη.
Εδειξαν τι σημαίνει αθλητισμός, τι πρεσβεύει ο Πορφύρας, τι αθλητικές αρχές έχουν αποκτήσει, ποιές είναι.
Στο σημερινό παιχνίδι, μάλιστα, ήταν οι καλύτερες σε απόδοση απο τον Πορφύρα, με την Χονδρουδάκη να κάνει μεστή και ώριμη εμφάνιση και την Καρβούνη να έχει τρελά κέφια, δίχως την τσίχλα πλέον....
Οτι νικήσαμε περνά σε δεύτερη μοίρα.
Αυτό που πιο πολύ μας άρεσε είναι ότι καμαρώσαμε ΥΓΙΕΙΣ αντιδράσεις.
Μπράβο.
Εξαιρετικές ήταν οι Κ.Ζαννή, Κουκομέλα, Μπουτσελάκου, πολύ ανεβασμένη η Κουτσουδάκη, έδωσε ώθηση στην ομάδα η Υφαντή, σταθερές οι Βαλσάμη, Κονταράκη.
Τελευταία αφήσαμε την Κορίνα Τσόρβα.
Εχει καλύψει αδυναμίες της, φαίνεται ότι δουλεύει, ξέρουμε ότι το θέλει πολύ να παίξει βόλει, σήμερα ήταν μία θαυμάσια πασαδόρος.
Τα σετ ήταν 25-19, 25-15 και 25-12.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Κ.Ζαννή, Μπουτσελάκου, Κουκομέλα, Χονδρουδάκη, Καρβούνη, Κονταράκη, Τσόρβα, Υφαντή, Βαλσάμη, Κουτσουδάκη.