Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ατμόσφαιρα γιορτής σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και νίκη του Πορφύρα επί του Ολυμπιακού

Σε απόλυτα αθλητική και φίλαθλη ατμόσφαιρα, με άριστη συμπεριφορά απο όλες και όλους και σε κλίμα γιορτής ανάμεσα σε φίλους, μα και με πολύ ωραίο παιχνίδι, οι Παγκορασίδες Β του Πορφύρα νίκησαν με 3-2 σετ στο Σαλπέας, τις Παγκορασίδες Β του Ολυμπιακού.
Το παιχνίδι έγινε για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ κι αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε τρία ματς για τον Πορφύρα Β, που καθοδηγείται σωστά απο την προπονήτρια μας Μίνα Τσαπούρη.
Συνολικά, ο Πορφύρας ήταν περισσότερο σταθερός, κράτησε καλά την τακτική αλλά και τα σερβίς και πήρε τη νίκη απέναντι σε μία επίσης εξαιρετική και καλοδουλεμένη, απο τον Μάνο Ζωγραφάκη, ομάδα.
Φωτεινή Αποστολάκη και Μαριάννα Βαλσάμη ήταν πιο σταθερές απο τις αθλήτριες μας, αλλά, όλα τα παιδιά έδειξαν σοβαρότητα, σωστή και έξυπνη διαχείριση συναισθημάτων, υπήρχε βελτίωση απο το προηγούμενο παιχνίδι μας στην Ηλιούπολη και δεν αναφερόμαστε σε αποτελέσματα, αλλά, στην απόδοση.
Αποτέλεσμα θα πάρεις κάποιες φορές ακόμα και αν δεν ήσουν καλός, αλλά, αν δεν γίνεις καλός και δε μάθεις απο τα λάθη σου, χαίρεσαι σήμερα και κλαίς αύριο. Και σε εμάς δεν αρέσουν τα εφήμερα.
Χαιρόμαστε για την επιτυχία, κρατάμε τη ψυχραιμία μας και συνεχίζουμε με σεμνότητα, ηρεμία και δουλειά, δουλειά, δουλειά....
Τα σετ ήταν 19-25, 25-15,25-13, 19-25 και 15-5.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Τσαπούρη ) Αποστολάκη, Βαλσάμη, Κουτσουδάκη, Θεοδωρή, Μελισσάρη, Πολλάτου, Παπαγιαννοπούλου, Ε.Ζουγανάκη, Αυγουλή, Αφεντάκη.