Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Την Κυριακή με Ηλυσιακό

Η ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 7 μ.μ. στα Ιλίσια τον Ηλυσιακό σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Με την ευλογία του ΘΕΟΥ και με την βοήθεια ΟΛΩΝ όσοι αγαπούν την ομάδα και τα παιδιά, φθάσαμε μέχρι εδώ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,  ΣΥΝΕΠΕΙΑ,  ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ, με τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
Βλέποντας και ακούγοντας τι συμβαίνει γύρω μας, όπου ειδικά στο χώρο του βόλει έχουν δημιουργηθεί ( αλλού...) ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ εκκρεμότητες, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ώστε να πηγαίνουμε με ΧΑΡΑ στο γήπεδο και να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για ότι φτιάξαμε με ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ τις αθλήτριες μας, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ δουλειά απο την τεχνική ηγεσία, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ανταπόκριση απο όσους ασκούν διοίκηση στο τμήμα , μα πάνω απο όλα με τη ΖΩΗ που μας δίνει το χαμόγελο απο τα μωρά της Ακαδημίας μας που τη λατρεύουμε και με τη ΔΥΝΑΜΗ που αντλούμε απο το άδολο τρέξιμο των γονιών αυτών των παιδιών.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γιατί μέσα απο τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, καταφέρνουμε να ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ στον Πορφύρα μας, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και ΕΝΤΙΜΑ.
Να΄στε όλες και όλοι καλά.