Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μια ζωή μαζί....

Και στη νίκη και στην ήττα, μαζί θα είμαστε.
Οι Παγκορασίδες Α του Πορφύρα μας, με χίλια προβλήματα, αγωνίσθηκαν όμορφα απέναντι στην Ιριδα Α , το πρωί στη Νέα Σμύρνη, αλλά, έχασαν δίκαια με 3-0 σετ.
Στο πρώτο σετ, μπορούσαμε κάτι καλύτερο απο το 25-20, αλλά, χάσαμε 4 σερβίς σε οριακά σημεία, κάναμε και κάποια λαθάκια απο έλλειψη ψυχραιμίας, ακολούθησε το 25-15 στο δεύτερο σετ και το 25-17 στο τρίτο και η τελετή έληξε.
Ομως, ας μην παραγνωρίζουμε ότι παρουσιάσαμε πειραματικό σχήμα, με απουσίες απο τραυματισμούς, με άλλα παιδιά να έρχονται απο τραυματισμούς, με προφανή την απειρία απο κορίτσια που είναι γεννημένα το 2000 και πρώτη φορά παίζουν σε αυτό το επίπεδο, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.
Τη λατρεύουμε --και--αυτή την ομάδα μας, είμαστε δίπλα στα παιδιά, είτε πάνε καλά είτε δεν έχουν μία ημέρα αντάξια του ταλέντου τους.
Ενα ΜΠΡΑΒΟ σε όλα.
Μα κυρίως στην  Κορίνα Τσόρβα που αγωνίσθηκε ως βασική πάσα για πρώτη φορά εφέτος και ήταν πολύ καλή.
Η Μαρία Χονδρουδάκη προσπάθησε πάρα πολύ ως ακραία αυτή τη φορά, η Αναστασία Καρβούνη πάλεψε έστω όχι με αποτελεσματικότητα άλλων αγώνων, καθώς την άφησε λίγο πίσω ο τραυματισμός της, η Ουρανία Κονταράκη βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα και μόλις ξεθαρρέψει θα κάνει πολύ ωραία πράγματα, αγχωμένη αλλά αγωνιστική η Πετρίνα Μπουτσελάκου, μαχητική η Εφη Υφαντή, ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα για την Τούλα Μπίστινα που λίγο έλειψε να ....λιποθυμήσει απο την αγωνία της, η Ιλια Κουκομέλα χρειάζεται να δείξει μεγαλύτερη συνέπεια στις προπονήσεις ώστε να αξιοποιήσει το χάρισμα της.
Ομως, πέρα απο τα αποτελέσματα , είμαστε ΟΜΑΔΑ και είμαστε ΔΙΠΛΑ στα παιδιά.
Και στις ήττες και στις νίκες, είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, είμαστε ΠΟΡΦΥΡΑΣ.
Και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, είναι ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Τώρα, διάβασμα για το σχολείο και ας έχουμε αύριο γιορτή και μεθαύριο παρέλαση.
Ετοιμάστε τα μαθήματα σας ώστε να μην έχετε λόγο να λείψετε απο καμμία προπόνηση μέχρι το επόμενο παιχνίδι.
Ολα γίνονται με συνέπεια.
Πρώτα απο όλα είναι οι ΓΟΝΕΙΣ σας, να τους ΤΙΜΑΤΕ πάντα, μετά το ΣΧΟΛΕΙΟ και μετά το ΒΟΛΕΙ.
Αλλά, όλα έρχονται σε μία σειρά, όταν θέλουμε να τα συνδυάσουμε και το παλεύουμε.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Καρβούνη, Μπουτσελάκου, Χονδρουδάκη, Κουκομέλα, Κονταράκη, Τσόρβα, Υφαντή, Μπίστινα.