Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αλλαγή

Στις υποδομές, ειδικά στις μικρές ηλικίες, δεν είναι σωστό, παιδαγωγικά πριν απο ότι άλλο, να αλλάζουν τα πρόσωπα που είναι κοντά στα παιδιά, εκείνα τα άτομα που τα εκπαιδεύουν.
Για αυτό το λόγο ζητάμε συγγνώμη απο τους γονείς και τα παιδιά για την αλλαγή, 3 μήνες πριν απο το τέλος της σεζόν, στα Προμίνι και τα Μίνι, εκεί όπου είναι τεράστια η ευθύνη μας για τον ψυχισμό των μωρών μας και κορυφαία η υποχρέωση μας να τα αντιμετωπίζουμε σωστά.
Η κυρία Μαρία ( Δελαγραμμάτικα ) δε θα είναι στα δύο τμήματα απο σήμερα, ούτε φυσικά στη γυναικεία ομάδα μας, επειδή θα χρειασθεί να λείψει για σπουδές στη Νομική Σχολή στο Αννόβερο της Γερμανίας στο επόμενο 5μηνο.
Θα είναι, κανονικά, μαζί με τα παιδιά η κα Πόπη και εκτάκτως για αυτή την Κυριακή και μόνο ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μας, ο κος Βασίλης.
Απο το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα είναι μαζί με την κα Πόπη άλλη μία κυρία η οποία αγαπά πάρα πολύ τα παιδιά και το βόλει.
Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν να έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, με 2 προπονήτριες για 20-25 παιδιά, ώστε παρά το επιπλέον κόστος για το τμήμα, να γίνεται σωστή δουλειά για τα παιδιά.
Η μετάβαση θα γίνει προσεκτικά και με ηρεμία, ώστε να μην υπάρχει δυσκολία για τα μωρά μας.
Στην κυρία Μαρία το τμήμα εύχεται να γυρίσει καλύτερη σε όλα τα επίπεδα απο το Αννόβερο, πόλη μάλιστα με μεγάλη παράδοση στο βόλει, ειδικά σε επίπεδο Ακαδημιών, ώστε να είναι χρησιμότερη για την κοινωνία και τον Πορφύρα που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση και την κουλτούρα.