Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η καλύτερη αποζημίωση είναι αυτή.....




ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ
Μας υπολόγιζαν για 100 και φτάσαμε 500!!!
Ηταν η πιο όμορφη χρονιά της ζωής μου, βρέθηκα σε μια ομάδα με παιδιά που δύσκολο να ξανα συναντήσω.Γνώρισα καλύτερα το βόλευ και έμαθα να διασκεδάζω και να χαίρομαι για την κάθε προσπάθεια μας.Ακόμη, μου δώσατε την ευκαιρία να συμβάλλω στην ομάδα με τον δικό μου τρόπο καθώς και όλα τα παιδια . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ!!!

Κατερίνα Ζούπα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Με όλο το θάρρος, αναρτήσαμε αυτό το post της Κατερινούλας, αθλήτριας των Παγκορασίδων Γ του Πορφύρα ( το κείμενο του παιδιού μας που πηγαίνει στην ΣΤ Δημοτικού, δημοσιοποιήθηκε μετά την ήττα μας απο την Πετρούπολη Β με 3-1 σετ που σήμαινε τον αποκλεισμό μας απο την καλύτερη τετράδα της ΕΣΠΕΔΑ ), όπως μας το έστειλε φίλος γονιός του τμήματος που το είδε και ένιωσε βρεγμένα τα μάτια του , αλλά, αισθάνθηκε και την αγαλλίαση στη ψυχή του, όπως και εμείς και πάνω απο όλους και όλες η προπονήτρια των υποδομών μας Πόπη Καλλή.....
Εχουμε κάνει λάθη και θα κάνουμε και άλλα.Οχι απο κακή πρόθεση, απο αγάπη.
Ομως, είμαστε ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ γιατί έχουμε  τέτοια παιδιά, τέτοιους ανθρώπους στον Πορφύρα μας.
Χαλάλι οι πίκρες και οι στεναχώριες, χαλάλι όλα....